- Yasaklandı
-
▶ Legendary ◀
Ultra Üye
sağolasın bayağı gelişmisim değimli hepsini kendim yaptım.ellerine sağlık kardeşim
Dostum merak etme hepsini biliyorum csh bin zaten otomatik fakat objyi oyunda oto çekmesini zor olduğu için yapmadım oyüzden cshyede buton ekliyeyim dedim yorumun için teşekkürlervb yi az çok hatırlıyorum sana bir yöntem sunayım . Teker teker butonlara modül çektirmek yerine bir timere interval 100 verdirerek oto olarak sürekli csh obj ve bin çektirebilirsin . Obj de hata veriyor dersen yazdığın WriteLong'ların üstüne
On Error Resume Next
yazarsan sıkıntı kalmaz
sağolasın bayağı gelişmisim değimli hepsini kendim yaptım.
Estağfurullah tek kişi o takımı geçememaynn kardeşim yakında dowrd team mıda geçersin sen
ozur delerız gorumemısım
estağfurullah şakasına dedimozur delerız gorumemısım
saolasın begendım begenmez begenmez olurmuyumestağfurullah şakasına dedimbeğendinmi dostum?
Begenmez begenmez olmadıgın için teşekkür ederim.saolasın begendım begenmez begenmez olurmuyum
kafam guzel galıba gece gece ne dedıgımı bılmıyorum dsafasdBegenmez begenmez olmadıgın için teşekkür ederim.
kafam guzel galıba gece gece ne dedıgımı bılmıyorum dsafasd
vb.net nerde c++ nerde OOO çok fark varaynn kardeşim yakında dowrd team mıda geçersin sen
bence güzel dün bende koduluyodum elektirik gitti proje fiş ?
vb.net nerde c++ nerde OOO çok fark var
bence güzel dün bende koduluyodum elektirik gitti proje fiş ?
Denemek için yapmıştım ama yeşil oda çalışmıyor hiç bi odaya giremiyorsun!Yeşil Odayı benden almış
Önemli değil.adamsın kardeşim saolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?