8 Eki 2016 #1 Songma Uzman Üye Katılım 9 Şub 2016 Mesajlar 259 Tepki puanı 11 Ödüller 10 10 HİZMET YILI memoryhackers.org Songma Tarafından Paylaşımlar Devam Ediyor 1)- İlk Olarak Beyler Başlat > Denetim Masası > Program kaldır > wolftü Türkiye ' yi bulup kaldırıyoruz. 2)- Sonra ise Yapcağınız Şey Bilgisayar'ımda wolftü nerede kayıtlı ise orayı buluyoruz ve joygame klasörünü komple siliyoruz. 3)- Ve Başlat Yerine Gelerek wolftü Veya joygame yazıyoruz hangi dosyalar çıkıyorsa hepsiniz siliyoruz. 4)- Tekrardan Başlata Gelerk Regedit > HKEY_LOCAL_MACHİNE > SOFTWARE > Softnyx klasörünü siliyoruz /Fulden) 5) -Ve Son İşlem geri dönüşüm kutusunu boşaltın ve bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra wolftü I orjinal sitesinden tekrar indirip kurunuz sorun Düzelicektir Muhtamelen Yapamayanlar Tsye gelip beni bulsun ismim bilekshot
memoryhackers.org Songma Tarafından Paylaşımlar Devam Ediyor 1)- İlk Olarak Beyler Başlat > Denetim Masası > Program kaldır > wolftü Türkiye ' yi bulup kaldırıyoruz. 2)- Sonra ise Yapcağınız Şey Bilgisayar'ımda wolftü nerede kayıtlı ise orayı buluyoruz ve joygame klasörünü komple siliyoruz. 3)- Ve Başlat Yerine Gelerek wolftü Veya joygame yazıyoruz hangi dosyalar çıkıyorsa hepsiniz siliyoruz. 4)- Tekrardan Başlata Gelerk Regedit > HKEY_LOCAL_MACHİNE > SOFTWARE > Softnyx klasörünü siliyoruz /Fulden) 5) -Ve Son İşlem geri dönüşüm kutusunu boşaltın ve bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra wolftü I orjinal sitesinden tekrar indirip kurunuz sorun Düzelicektir Muhtamelen Yapamayanlar Tsye gelip beni bulsun ismim bilekshot