Üye
@ÜzgünAdam denedim olmuyor delircem
Merhaba, ''cuppacuppaxd''
- Başlat > Denetim Masası > Program kaldır > wolftü Türkiye ' yi bulup kaldırıyoruz
- Daha sonra Bilgisayar'ımda wolftü nerede kayıtlı ise orayı buluyoruz ve Joygame klasörünü komple siliyoruz
- Başlata gelerek wolftü ve Joygame yazıyoruz hangi dosyalar çıkıyorsa hepsiniz siliyoruz
- Tekrar başlata gelerek regedit > HKEY_LOCAL_MACHİNE > SOFTWARE > Softnyx klasörünü siliyoruz
- Son olarak geri dönüşüm kutusunu boşaltın ve bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra wolftü ı orjinal sitesinden tekrar indirip kurunuz sorun düzelicektir
Merhaba, ''cuppacuppaxd''
- Başlat > Denetim Masası > Program kaldır > wolftü Türkiye ' yi bulup kaldırıyoruz
- Daha sonra Bilgisayar'ımda wolftü nerede kayıtlı ise orayı buluyoruz ve Joygame klasörünü komple siliyoruz
- Başlata gelerek wolftü ve Joygame yazıyoruz hangi dosyalar çıkıyorsa hepsiniz siliyoruz
- Tekrar başlata gelerek regedit > HKEY_LOCAL_MACHİNE > SOFTWARE > Softnyx klasörünü siliyoruz
- Son olarak geri dönüşüm kutusunu boşaltın ve bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra wolftü ı orjinal sitesinden tekrar indirip kurunuz sorun düzelicektir
40 Defa apmış olmuyor aynısını yapsa ne farkeder zaman kaybı
oyunu engelleyen farklı bir program ya da teknik bir aksaklık söz konusu olabilir.40 Defa apmış olmuyor aynısını yapsa ne farkeder zaman kaybı
Dostum Regedit Çözümü Sana yardımcı Olacaktır Sen Çalıştır>Regedit>HKEY_LOCAL_MACHİNE>Software>Softynx Klasörüne biraz daha dikkatli bak@FanlarımVar Bencede çünkü softynx klasörünü hiç göremedim delirmek üzereyim anlıyacağın
TeamViewerden Yardımcı Olabilirim İstersen ?@FanlarımVar Kardeşim baktım yok oyle bir dosya kaç defadır bakıyorum bulamıyorum birde ben hep oyunu yüklerken wolftü 1a bin 1b bin dosyaları yok diyor oyle yüklüyorum ama niye yok işte ? baştan yüklüyorum?
ID İle Şifreni ÖM At
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?