Uzman Üye
para üstüne kurulu olduğunu biliyorum nostalji olsun diye tekrar başladım biz kendi dalgamıza bakarız aga kurt insan zaten og kaynıyor oyun ağır p2w yıllardır böyleydi zaten. Amaç o eski günlerdeki gibi klan vs'ler atmak teketek insan kurt oynamak buzkurt vb.gecen hafta indirdim oyun aynı bıraktıgım gibi.Geri sildim.Para üstüne kurulmuş
biliyorum çok güzel günlerimiz oldu.Oyunda antikanın dgerli oldugu zamanlarda oynadım.Buz kurt ile destan yazıyordumpara üstüne kurulu olduğunu biliyorum nostalji olsun diye tekrar başladım biz kendi dalgamıza bakarız aga kurt insan zaten og kaynıyor oyun ağır p2w yıllardır böyleydi zaten. Amaç o eski günlerdeki gibi klan vs'ler atmak teketek insan kurt oynamak buzkurt vb.
Vallahi öyle hocam. İnsan bi nebze olsun oynanıyor o güzel işte. Hile geldiği zaman efsane olacak.biliyorum çok güzel günlerimiz oldu.Oyunda antikanın dgerli oldugu zamanlarda oynadım.Buz kurt ile destan yazıyordumşimdi kurt üstünden atlıyor ölüyoruz
Hile olmasada olur berber oynamak sarıyor. Her oyunu illaki hile ile oynamak gerekmez. Bu istekten ayrılmalısın hocam tamam hile yapabilirsin wolftüye hakkımız zaten'de zorunlu gibi hissetmemek daha iyidir bende öyle hissediyordum o histen kurtuldumdostum mh yazılımı paylştıgı zaman forumdan 2 kısı bızde gelecegız beklyırouz bızde
Wolftü nickim argo içeriyor o yüzden buraya yazamam, klana başvurduktan sonra seni onaylarım oradan yazarım tamam mı?Yaş 20 2 aydır wolftü oynuyorum beraber oynayabiliriz
aynen bosgecen hafta indirdim oyun aynı bıraktıgım gibi.Geri sildim.Para üstüne kurulmuş
Selamlar, wolftüye tekrar başladım 5 lira atam dedim 1500 tane kutu çıktı lan açmaya üşendim
Klan falan kurdum, hiç değilse klan vs'ler sarıyor. Klanıma katılacak arkadaşlar gelebilir herkese açıktır.
KL: ShamelessP
dostum burda bır zorunluk belırtıgımı hatırlamıyorum zorunlıukdan bahsettıne gore hısseden kısı sensın bız sadece program sunuldu zaman zevkıne gelecemızı belırttıkHile olmasada olur berber oynamak sarıyor. Her oyunu illaki hile ile oynamak gerekmez. Bu istekten ayrılmalısın hocam tamam hile yapabilirsin wolftüye hakkımız zaten'de zorunlu gibi hissetmemek daha iyidir bende öyle hissediyordum o histen kurtuldum
Post automatically merged:
Wolftü nickim argo içeriyor o yüzden buraya yazamam, klana başvurduktan sonra seni onaylarım oradan yazarım tamam mı?
Tamam reis oyunu ilk indir klana başvur herkesi alalım hile geldiğinde çok seri vs atarız. Şimdide oynayabiliriz benim için hiç sıkıntı değil.dostum burda bır zorunluk belırtıgımı hatırlamıyorum zorunlıukdan bahsettıne gore hısseden kısı sensın bız sadece program sunuldu zaman zevkıne gelecemızı belırttık
Herkes nickini belirtmek yerine klana başvursun herkesi alayım, bu sayede herkesi arkadaş eklicem klanda şu an 8 kişi var hadi bekliyom bakimoyunu indiriyorum gelicemm
Okey boomerDaha sonra bu oyunu hiç görmeyeceğim, internette arayacağım ve bu oyunun iyi olup olmadığını görmek için oynayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?