eve geçince atarım.rakibe vurunca can arttırma pointer paylaşırrmısın ?
eyw dostumeve geçince atarım.
Haykırma hilesi çıkınca böyle konuşcakmısın görücez mehmet betBizde inandık haykırma olduğuna , yıl 2018 böyle mallar var ya
Merhaba Arkadaslar Yakında Gelecek olan hilemiz pelhudo'nun yapım aşamasındaki birkaç görüntüyü sizlerle paylaşmak ve sizlerinde görüşlerini alarak daha güzel hale getirmeyi düşündüm, sizlerde şurası şöyle olsa daha iyi olurdu gibisinden yorum yazarak bana desstek olabilirsiniz.
Hile V.I.P sürüm değildir arkadaslar sebebi ise hileyi abartmanın manası yoktur , abartınca zevki çıkmaz , karşı tarafıda düşünerek bu hileyi geliştirdik ayrıca özellikler klan savaşlarında kullanabileceğiniz ve banlanmadan oynayabileceğiniz rahat özelliklerdir.
Not > Hilemizde HaykırmaHilesi'de bulunmaktadır ( Ücretsiz ! )
size belli bir tarih vermicem ancak hile çıktığı zaman yapılış videosunda sizi sesli bir video bekliyor olucak ayrıca videoda log silme detaylı adımlarlla anlatılacaktır.hile anti detected sistemine sahiptir asla hile xincode'ye yakalanmaz.
Loader Menusu
Hile Menüsü
Gördüğünüz gibi öyle uçmalı , kaçmalı , hoplamalı özellikler yok , olmasıda saçma olur!
NOT > Tasarım tamamen kendimizce yapılmıştır tema adı ne falan diye sormayınız.
Alakasız yorum atma. eleştiri yapıcaksan adam gibi yap.
sen nası bir gerizekalısın ? özel mesaja gelip çöp yazıp sonrada mesaj içeriğine çöp konuların için teşekkürler. yazıyorsun ve benden pointer istiyorsun , Pointer bulmayı bilmiyorsun coderim diye geçiniyorsun 10 yaşındaki çocuk bile value taraması yaparak pointer bulabiliyor.Dostum can arttırma pointeri pm den yazarmısın ?
Sağol , haykırma hilesinin tutup tutması benim için pek de önemli değil haykırma hilesinin trailer videosunu hep paylaşıcam , ozaman görücem ben bu insanları , haykırma hilesi ver pelhudo , pointer ver pelhudohakkını vermeliyim fakat hile tutmayacak gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?