Artık Hile yerine Projelermi Paylaşmaya Başlasam Sizce Nasıl bi fikir ?
burakbcl' Alıntı:hazır pointerlarlamı yaptın
kingwar732' Alıntı:burakbcl' Alıntı:hazır pointerlarlamı yaptın
Hazır Derken? Sen Kendin Bulabiliyo musun da Adama Şekil Yapıyosun? Kim Emek Pointerleriyle Yapıyor ki?
Güzel Olmuş Krdşm. Devam Et
kingwar732' Alıntı:Hazır Derken? Sen Kendin Bulabiliyo musun da Adama Şekil Yapıyosun? Kim Emek Pointerleriyle Yapıyor ki?burakbcl' Alıntı:hazır pointerlarlamı yaptın
ExMarleyJR' Alıntı:kingwar732' Alıntı:Hazır Derken? Sen Kendin Bulabiliyo musun da Adama Şekil Yapıyosun? Kim Emek Pointerleriyle Yapıyor ki?
kendi adınıza konuşun gençler
Ayıp Olmuyor mu? Alıntı Derken? Ben mi Alıntı ile Kodluyorum? Ben Değil Herkes Kendi Adına Konuşsun. Ben O Adamın ADınaBozkurtTeam' Alıntı:kingwar732' Alıntı:Hazır Derken? Sen Kendin Bulabiliyo musun da Adama Şekil Yapıyosun? Kim Emek Pointerleriyle Yapıyor ki?
Alıntı pointerlarla anca biyere kadar kodlarsınız beyler bkz. Youtub woftü heyk
Yani kısacası kendi adınıza konuşun daha iyileride var
Ne yani sen pointerleri kendin mi buluyorsunBozkurtTeam' Alıntı:kingwar732' Alıntı:Hazır Derken? Sen Kendin Bulabiliyo musun da Adama Şekil Yapıyosun? Kim Emek Pointerleriyle Yapıyor ki?
Alıntı pointerlarla anca biyere kadar kodlarsınız beyler bkz. Youtub woftü heyk
1. Önce şu yorumlarını bidaha kalın yazmakingwar732' Alıntı:Ayıp Olmuyor mu? Alıntı Derken? Ben mi Alıntı ile Kodluyorum? Ben Değil Herkes Kendi Adına Konuşsun. Ben O Adamın ADınaBozkurtTeam' Alıntı:Alıntı pointerlarla anca biyere kadar kodlarsınız beyler bkz. Youtub woftü heyk
Konuştum. Ben Alıntı Poretreinterler ile Kodlayan Adama O Adamın Adındn Konuşurum. Ben Şurda "Ben de Alıntı ile Kodluyorum" Demedim Krdşm. Sende, exMarley de Yanlış Anlamışsınız.
Tam olarak değil ama Farkım var broWhySperMachina' Alıntı:Ne yani sen pointerleri kendin mi buluyorsunBozkurtTeam' Alıntı:Alıntı pointerlarla anca biyere kadar kodlarsınız beyler bkz. Youtub woftü heyk
Yani kısacası kendi adınıza konuşun daha iyileride varSADSA ASdadas
WhySperMachina' Alıntı:Ne yani sen pointerleri kendin mi buluyorsunBozkurtTeam' Alıntı:Alıntı pointerlarla anca biyere kadar kodlarsınız beyler bkz. Youtub woftü heyk
Yani kısacası kendi adınıza konuşun daha iyileride varSADSA ASdadas
haha şu attığın yoruma sadece gülerim önce benim yazdıklarıma ceap bulamadın ikincisikingwar732' Alıntı:Bak Çok İyi Cevap Verdin DostumWhySperMachina' Alıntı:Ne yani sen pointerleri kendin mi buluyorsunSADSA ASdadas Kendilerini de Hiç Katmıyolar *** Bi C++ Kodlamayı Öğrenmişler, Gelip Burda Diyorlar "Bırakın Bizim Baseleri Editlesinler. Takmayın Diyor.". Sen Kendin mi Kodlamayı Öğrendin Yeğenim Çok Acayip
Adamlar. Geliyolar Buraya, Biz Kendimiz Kodluyoruz Ayaklarıyla Hava Atıyorlar. Neymiş "Keşke Base Paylaşmasaydık, Lamerler Çoğalıyor."Bırakın Bu Ayakları. BuğraBey'im Sen Gereken Cevabı İyi Verdin.
kingwar732' Alıntı:WhySperMachina' Alıntı:Ne yani sen pointerleri kendin mi buluyorsunSADSA ASdadas
Bak Çok İyi Cevap Verdin DostumKendilerini de Hiç Katmıyolar *** Bi C++ Kodlamayı Öğrenmişler, Gelip Burda Diyorlar "Bırakın Bizim Baseleri Editlesinler. Takmayın Diyor.". Sen Kendin mi Kodlamayı Öğrendin Yeğenim Çok Acayip
Adamlar. Geliyolar Buraya, Biz Kendimiz Kodluyoruz Ayaklarıyla Hava Atıyorlar. Neymiş "Keşke Base Paylaşmasaydık, Lamerler Çoğalıyor."Bırakın Bu Ayakları. BuğraBey'im Sen Gereken Cevabı İyi Verdin.
BozkurtTeam' Alıntı:haha şu attığın yoruma sadece gülerim önce benim yazdıklarıma ceap bulamadın ikincisikingwar732' Alıntı:Bak Çok İyi Cevap Verdin DostumKendilerini de Hiç Katmıyolar *** Bi C++ Kodlamayı Öğrenmişler, Gelip Burda Diyorlar "Bırakın Bizim Baseleri Editlesinler. Takmayın Diyor.". Sen Kendin mi Kodlamayı Öğrendin Yeğenim Çok Acayip
orda kendi adınıza konuşun dedim sen anca konuyu saptırmayla yetin burda kimseyle bi alıp vermediğim yok bi Şükrüyle vardı bıraktım artık oda kendi ortamında yaşasın neyse herşeyi geçtim daha Alıntı ile hazır kelimesi arasındaki farkı açıklayamadın bana ???
ha konuy saptırmayla urşma eline bişi geçmicek sen bana cevap ver ayrıca şu yazıları kalın yazarak illa diyosun biri bana sövsün
1 : Senin tarsın diye bişi yoktur SENİN O KALIN YAZAN TARZIN #MORPHEUSU İLGİLENDİRkingwar732' Alıntı:Ben Galiba Anlatamadım ana. "hazır pointerlarlamı yaptın http://memoryhackers.org/images/smilies/smile.png" Diyen Üyeye Cevap Verirken, Ben Onların Adına Konuştum.BozkurtTeam' Alıntı:haha şu attığın yoruma sadece gülerim önce benim yazdıklarıma ceap bulamadın ikincisi
orda kendi adınıza konuşun dedim sen anca konuyu saptırmayla yetin burda kimseyle bi alıp vermediğim yok bi Şükrüyle vardı bıraktım artık oda kendi ortamında yaşasın neyse herşeyi geçtim daha Alıntı ile hazır kelimesi arasındaki farkı açıklayamadın bana ???
ha konuy saptırmayla urşma eline bişi geçmicek sen bana cevap ver ayrıca şu yazıları kalın yazarak illa diyosun biri bana sövsün
Hazır Kodlarla Kodlayanların Adına Konuştum. Şimdi Anladın mı Güzel Krdşm? Benim Şu Yazıları Kalın Yapmamın Nedeni:
Benim Tarzım. Kimseyi İlgilendirmez Orası
BozkurtTeam' Alıntı:1 : Senin tarsın diye bişi yoktur SENİN O KALIN YAZAN TARZIN #MORPHEUSU İLGİLENDİRkingwar732' Alıntı:Ben Galiba Anlatamadım ana. "hazır pointerlarlamı yaptın http://memoryhackers.org/images/smilies/smile.png" Diyen Üyeye Cevap Verirken, Ben Onların Adına Konuştum.
Hazır Kodlarla Kodlayanların Adına Konuştum. Şimdi Anladın mı Güzel Krdşm? Benim Şu Yazıları Kalın Yapmamın Nedeni:
Benim Tarzım. Kimseyi İlgilendirmez Orası
İKİNCİSİ onun adına konuşmadın Onun adına konuşsaydın emin ol kimse üstüne alınıp cevap ermezdi
orda kim kendi emeğiyle yapıyo herkes alıntı ile kodlyo dedin
exmarleyde kendi adınıza konuşun dedi bende aynı cveapı verdim sana
EĞER OINUN ADINA KONUŞSAYDIN EMİN OL BURDA SENİN GİBİ ACİZE CEVAP VERMİYO OLCAKTIM
kingwar732' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:1 : Senin tarsın diye bişi yoktur SENİN O KALIN YAZAN TARZIN #MORPHEUSU İLGİLENDİR
İKİNCİSİ onun adına konuşmadın Onun adına konuşsaydın emin ol kimse üstüne alınıp cevap ermezdi
EĞER OINUN ADINA KONUŞSAYDIN EMİN OL BURDA SENİN GİBİ ACİZE CEVAP VERMİYO OLCAKTIM
1.) Krdş Forumda Kalın Yazmak Yasak Değildir. Öyle Bir Şey Yoktur. Kim Çıkardı O İcadı?
2.) Krdş Ben Başında Yanlış Anlatmışım. O Adama Verdiğim Cevabı Yanlış Anlatmışım.
3.) Krdş Artık Konuyu Kapatsak!
Anlıyorum ama icat deme bu birkingwar732' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:1 : Senin tarsın diye bişi yoktur SENİN O KALIN YAZAN TARZIN #MORPHEUSU İLGİLENDİR
1.) Krdş Forumda Kalın Yazmak Yasak Değildir. Öyle Bir Şey Yoktur. Kim Çıkardı O İcadı?
2.) Krdş Ben Başında Yanlış Anlatmışım. O Adama Verdiğim Cevabı Yanlış Anlatmışım.
3.) Krdş Artık Konuyu Kapatsak!
BozkurtTeam' Alıntı:Sadece kendi adınıza konuşun dedim
Daha alıntı iile hazır arasında fark olduğundan behsetmedin hani az önce onun adına yazdım diyodun ????
Kimseye bulaşmassan kimsede burda sana cevap vermez abicim
Bende senin anadığın dilden iyi bi söverim görecen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?