18 Ocak 2017 #1 By Coder B Üye Katılım 30 Eki 2016 Mesajlar 23 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Kullanımı: Xıgncode dolarken hileyi yönetici olarak çalıştırın İstek üzerine Wolfview x2 eklenmişdir F7 tuşu ile aktif edebilirsiniz F1 Tuşu ile başlangıça dönebilirsiniz Oyuna girdikden sonra aktif edeceğiniz özellikler: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap F2 Tuşu İle Teamkill Aktif Edebilirsiniz F3 Tuşu ile Always Headshot Aktif Edebilirsiniz F4 Tuşu İle Ölümsüzlük F5 Tuşuile Taklayı Aktif Edebilirsiniz F6 Tuşu ile Yp Booster Aktif Edebilirsiniz F7 Tuşu İle Tek Atmayı Aktif Edebilirsiniz Hilenin Özellikleri: Sınırsız Mermi Hızlı Doğma Teamkill Ölümsüzlük Always Headshot İzleme Karakter Sekmeme Koşu Tek Atma Yp Booster Tutunma Wolfview X2 No Fall Damage Crosshair Wolf Dash Sl Base Dönme F1 Sınırsız Kurt Topu Takla Sürüm Notları: Önceden Log Veridi Şimdi Log Vermiyor. Artik Özellikler Kısayol Tuşları İle Aktif Ediliyor. ByPass Ve Adres Çekmeye Gerek Yok Oto Çekiyor. Pointerler Sorunzu Güncel Ve Çalışıyor. - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap - - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap - Not:Kesinlikle Log Vermez, Log Veren Hilede Yakında Düzeltilecek Çalışmalar Deva Ediyor.Not:Virüs var gözüküyo ama oda hile oldugundan,güncel hileler için takipte kalın (By Coder). [/url] Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap +Rep Vermeyen Haram Olsun
Kullanımı: Xıgncode dolarken hileyi yönetici olarak çalıştırın İstek üzerine Wolfview x2 eklenmişdir F7 tuşu ile aktif edebilirsiniz F1 Tuşu ile başlangıça dönebilirsiniz Oyuna girdikden sonra aktif edeceğiniz özellikler: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap F2 Tuşu İle Teamkill Aktif Edebilirsiniz F3 Tuşu ile Always Headshot Aktif Edebilirsiniz F4 Tuşu İle Ölümsüzlük F5 Tuşuile Taklayı Aktif Edebilirsiniz F6 Tuşu ile Yp Booster Aktif Edebilirsiniz F7 Tuşu İle Tek Atmayı Aktif Edebilirsiniz Hilenin Özellikleri: Sınırsız Mermi Hızlı Doğma Teamkill Ölümsüzlük Always Headshot İzleme Karakter Sekmeme Koşu Tek Atma Yp Booster Tutunma Wolfview X2 No Fall Damage Crosshair Wolf Dash Sl Base Dönme F1 Sınırsız Kurt Topu Takla Sürüm Notları: Önceden Log Veridi Şimdi Log Vermiyor. Artik Özellikler Kısayol Tuşları İle Aktif Ediliyor. ByPass Ve Adres Çekmeye Gerek Yok Oto Çekiyor. Pointerler Sorunzu Güncel Ve Çalışıyor. - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap - - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap - Not:Kesinlikle Log Vermez, Log Veren Hilede Yakında Düzeltilecek Çalışmalar Deva Ediyor.Not:Virüs var gözüküyo ama oda hile oldugundan,güncel hileler için takipte kalın (By Coder). [/url] Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap +Rep Vermeyen Haram Olsun
18 Ocak 2017 #2 seyh1 S Üye Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI harika bişey aga
18 Ocak 2017 Konuyu başlatan #3 By Coder B Üye Katılım 30 Eki 2016 Mesajlar 23 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI seyh1' Alıntı: harika bişey aga Genişletmek için tıklayın ... eywallah kardeşim
18 Ocak 2017 #4 hackerSahti H Süper Üye Katılım 5 Eki 2016 Mesajlar 1,307 Çözümler 3 Tepki puanı 34 Ödüller 8 Yaş 28 9 HİZMET YILI kimden crackledin
18 Ocak 2017 Konuyu başlatan #5 By Coder B Üye Katılım 30 Eki 2016 Mesajlar 23 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI hackerSahti' Alıntı: kimden crackledin Genişletmek için tıklayın ... kimseden lan vallaha ben ayni tasarım ypatım sadece Adminler Çalışıyor Eklentisi Eklermisiniz Lütfen
hackerSahti' Alıntı: kimden crackledin Genişletmek için tıklayın ... kimseden lan vallaha ben ayni tasarım ypatım sadece Adminler Çalışıyor Eklentisi Eklermisiniz Lütfen
18 Ocak 2017 Konuyu başlatan #6 By Coder B Üye Katılım 30 Eki 2016 Mesajlar 23 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI asılın hileye beyler
18 Ocak 2017 #7 RespectBabo R Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 16 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI mhk2005' Alıntı: By Coder' Alıntı: kimseden lan vallaha ben ayni tasarım ypatım sadece Genişletmek için tıklayın ... bencede hileliadam karakter hack in aynısı resmem Genişletmek için tıklayın ... Ayn Hileli Adamın Hackine Çok Benziyo
mhk2005' Alıntı: By Coder' Alıntı: kimseden lan vallaha ben ayni tasarım ypatım sadece Genişletmek için tıklayın ... bencede hileliadam karakter hack in aynısı resmem Genişletmek için tıklayın ... Ayn Hileli Adamın Hackine Çok Benziyo
18 Ocak 2017 Konuyu başlatan #8 By Coder B Üye Katılım 30 Eki 2016 Mesajlar 23 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI güncel++ trojan filan yok mh de yeni konu açtım