Netsy' Alıntı:Kardesım ılkını denedım guzeldı sımdı denıyorum
baris97856' Alıntı:virüsleri kaldırsana trojen yüzünden inmiyor ya!
Hile çalışıyoda bi de god mode falan olsa tadından yenmez yada envanter hack nese buda iyizeki007' Alıntı:Netsy' Alıntı:Kardesım ılkını denedım guzeldı sımdı denıyorum
Teşekkürler Kardeşim
Kardeşim Onu Kaldırmayı Denedim Olmadı Virüs Programı Kapatıp İndirmeyi dene Öyle Olmazsa Artık Bileme KusuraBakma
Netsy' Alıntı:Hile çalışıyoda bi de god mode falan olsa tadından yenmez yada envanter hack nese buda iyizeki007' Alıntı:Netsy' Alıntı:Kardesım ılkını denedım guzeldı sımdı denıyorum
Teşekkürler Kardeşim
Kardeşim Onu Kaldırmayı Denedim Olmadı Virüs Programı Kapatıp İndirmeyi dene Öyle Olmazsa Artık Bileme KusuraBakma
Asıl Konuma Uğradığın İçin Ben Teşekkür EderimHileliCoder' Alıntı:Yararlı Konu Teşekkürler
baris97856' Alıntı:aga netframework hatası veriyo devam diyom yine veriyo ne yapıcam? xingcode cıkmadı oyun caılırken hle çalısmıyo
NETFRAMEWORK HATA VERİYOR VİRÜS DEVRE DISI YARDIM
The Black' Alıntı:Bu obj çekmiyor artık yeni bi kod çıktı onunla güncelle programını .
judthack' Alıntı:saol kardeşim cok saol
NiCoDeR' Alıntı:Gerekli videolu veya fotoğraflı kanıt atabilme şansın mevcut mu ?
NiCoDeR' Alıntı:Tamam eyvallah kolay gelsin
ben tamamen doğru anlattım fakat windowsun sürümüne uygun olmayabilir hile bendede bazı hilelerde veriyor netframework hatası :arrow:baris97856' Alıntı:aga bypas doğru yapıyorum sen bide kendin video çek acilen bide bana anlatırmısın özel şuan alıntı yaparak? He be dostum be..
Dostum yapımını yanlış anlatmışsın uyguluyorum netframework double hatası alıyorum.Malesefvideo çekmelisin veya düzgün anlatmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?