Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
MAVİ TAKIM
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H707428, text, &H0)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H707960, text, &H0)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H708908, text, &H0)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H7076C4, text, &H0)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H707BFC, text, &H0)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H708134, text, &H0)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H708BA4, text, &H0)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H708E40, text, &H0)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H707E98, text, &H0)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H709614, text, &H0)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H70866C, text, &H0)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H7090DC, text, &H0)
KIRMIZI TAKIM
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H707428, text, &H14)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H707960, text, &H14)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H708908, text, &H14)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H7076C4, text, &H14)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H707BFC, text, &H14)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H708134, text, &H14)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H708BA4, text, &H14)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H708E40, text, &H14)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H707E98, text, &H14)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H709614, text, &H14)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H70866C, text, &H14)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H7090DC, text, &H14)
hayır bire bir aynı değil eski pointerlerde güncellenmiş .Kardeşim eski konularda paylaşılan pointler ile bire bir aynı yeni bir konu açmana gerek yok.
iyice bak öğle konuş ben bunlar üzerinde uğraştım işten anlamdığın belli kopyala yapıştır olmaz çalıntı olmaz bizzat kendim buldum kaç saat uğraştım test ettim çamur atıp durma namıma leke sürme herkes benden kopyala yapıştır yapar bunu duymamış olayım çamur atmadan öğle bakın bir iyice, mert doğru bir kişiliyim vardır böyle şeyleri kaldıramam gururum vardır benim onun için uzunca pointer atmıyordum sizler gibi yüzündenKardeşim eski konularda paylaşılan pointler ile bire bir aynı yeni bir konu açmana gerek yok.
bende kopyala olayı olmaz kardeş gururlu biriyim öyle kopyala yada emek hırsızı değilim bunu kafana sokEski Pointirlerı yapıştırıp "YENİ" demek?
Gururun var ama OberSayTeam'ın imzası bulunan pointer listesini atıyorsun anladım hocam.iyice bak öğle konuş ben bunlar üzerinde uğraştım işten anlamdığın belli kopyala yapıştır olmaz çalıntı olmaz bizzat kendim buldum kaç saat uğraştım test ettim çamur atıp durma namıma leke sürme herkes benden kopyala yapıştır yapar bunu duymamış olayım çamur atmadan öğle bakın bir iyice, mert doğru bir kişiliyim vardır böyle şeyleri kaldıramam gururum vardır benim onun için uzunca pointer atmıyordum sizler gibi yüzünden
iyi kapak oldu hahaGururun var ama OberSayTeam'ın imzası bulunan pointer listesini atıyorsun anladım hocam. Ekli dosyayı görüntüle 10870
Kardeş onlardan izinli aldım emek çalmadım gorduyun gibi adamın isminide vermisim eee bu konudakide bana aittir ben emek verenin ismini veririm tamammi baskasi gibi kopyala yapiştir yapmamaşımGururun var ama OberSayTeam'ın imzası bulunan pointer listesini atıyorsun anladım hocam. Ekli dosyayı görüntüle 10870
Gururun var ama OberSayTeam'ın imzası bulunan pointer listesini atıyorsun anladım hocam. Ekli dosyayı görüntüle 10870
Önemli olan ne biliyor musun? Gururu olan adam o postun altına veya postun içine yazar ki ben bu pointer listesini OberSayTeam'dan aldım alıntıdır. Arkadaşın yazdığına bakalım;adam silmemiş ya o önemli.
Ben şu haklı yada bu haklı demedim ordan silmek cok zor bişey değil silmemişte zaten dedim.Önemli olan ne biliyor musun? Gururu olan adam o postun altına veya postun içine yazar ki ben bu pointer listesini OberSayTeam'dan aldım alıntıdır. Arkadaşın yazdığına bakalım; Ekli dosyayı görüntüle 10918
Lütfen bana burada emek ayağı çekmeyin. Gerçekten işi bilen adam Signature'lerini bulur bütün pointlerin yama geldikten sonra direk kendi imzası ile atar. Burada şov yapmayın. Amacım kimseyle sorun yaşamak değil de kendinizi akıllı zannedenler var onlara kıl oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?