Dostum başlta olmuyorduda şimdi yapabildimçözümü çok basit hani forumda wolftü yazıyor ya sen onu w o l f t e a m.bin yaz tabi boşlukları sil
Dostum başlta olmuyorduda şimdi yapabildimçözümü çok basit hani forumda wolftü yazıyor ya sen onu w o l f t e a m.bin yaz tabi boşlukları sil
Çok Güzel Alıntı Yapmışsın Tebrik Ediyoruz Devamlarını Bekliyoz.
kardeş adam zaten demiş farklı forumlardan aldım diye niye öyle bişey dedin ki ?Çok Güzel Alıntı Yapmışsın Tebrik Ediyoruz Devamlarını Bekliyoz.
Adamlar Mesela Giriş Mapinde Oynuyo Sen İstediğin Mapta Oynuyon Aq Ben Yeğenimi Banlattım Uçma Hack Var Dİye :dMAP hack ne ben onu daha hiç kullanmadım yani görmedim ne işe yarıyor ?
Gir girişe unknown, başka mapa gir changed. Oha onuda mı buldunuz diyosunda , zor bir şey göremiyorumoha onundamı pointerini buldunuz helal olsunbi kodlayıp deniyim hemen şimdi merak ettim
WriteLong
Gir girişe unknown, başka mapa gir changed. Oha onuda mı buldunuz diyosunda , zor bir şey göremiyorumkonu için teşekkürler, pointer konularında vs alıntı mevzusu olmaz zaten. Boş tepki vermeyin adama, sanki gitti milletin makalesini çaldı..
MESAJ MI KASIYORSUN HER KONUDA VARSINBEN BU KONUYA GELDİYSEM KESİN FİXLENMİŞTİRCENAP POWER
MESAJ MI KASIYORSUN HER KONUDA VARSIN![]()
BU HİLELER HARİKA OLDUĞU İÇİN YORUM ATIYORUM DOSTUMMMM
![]()
Sende Sevilion KardeşimmmmSeviliyon burak abi![]()
![]()
![]()
İyi Cevap Verdin BeyaBU HİLELER HARİKA OLDUĞU İÇİN YORUM ATIYORUM DOSTUMMMM
![]()