- Yasaklandı
-
Onaylı Üye
Battleye gecerse gorursunuz ozaman nolcanı gene betül ay abim geçilmez sohbeti başlıycakKesinlikle Kalkmıycak Hatta Dahada Çoğalıcak Neden Dersen Wolftü Kolayca Açığı Bulunan Bir Oyun Hemde Memoryhackerd Gibi İçinde Uzman Hacker Olduğu Sürece Asla Bitmicek
Battleye gecerse gorursunuz ozaman nolcanı gene betül ay abim geçilmez sohbeti başlıycak
zulanın yaptıgı battleye antıcheata gecerse gene başlar dıyorum betulay geçilmez sohbetiNe Deiğini Anlamadım Dostm
rtkhjrrk battleye bi boka yaramaz anti cheat zulayın hilesinide geçmişlerdi ne alaka o oyun battleye gelsin gine hile yaqpamssalar namerdim .zulanın yaptıgı battleye antıcheata gecerse gene başlar dıyorum betulay geçilmez sohbeti
battleye bi boka yaramaz diorsunda battleyeyı gectıler tamam gecmedıler demıyorum ama bı 200 300kısı hıleyı kullanırsa battleye boş durmaz hemen fixler yanı 2 el gırersın 3 el gırersın 4. el b22 yersın hilede fix yer.rtkhjrrk battleye bi boka yaramaz anti cheat zulayın hilesinide geçmişlerdi ne alaka o oyun battleye gelsin gine hile yaqpamssalar namerdim .
gine yaparlar aslanım sen raht olbattleye bi boka yaramaz diorsunda battleyeyı gectıler tamam gecmedıler demıyorum ama bı 200 300kısı hıleyı kullanırsa battleye boş durmaz hemen fixler yanı 2 el gırersın 3 el gırersın 4. el b22 yersın hilede fix yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?