Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Lite v5.1 - [2017] - [Real Inventory + Real HP + Character Hack ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hile fix falan değil sadece ban atıyor, oda loaderi güncellediğimiz vakit tüm hileleri güncelleyeceğimizden dolayı çözülecek, büyütülecek bir şey yok. Eylüle doğru güncellenir demiştim bir yazımda zaten. O yüzden boş yapmayın.

Üye
8 HİZMET YILI
dword team bu arada hile ile ilgili birşey dicem :
dövme hack 'ta olsa iyi olur çünkü dövmesiz tek darbeyle ölüyoruz kurt ws kurt modundayken yada dönüştüğümüzde falan
şimdiden saol
SAYGILAR

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
AT
ARTIK ŞU LANET OLASI 8.1 ÇIKARIN DELİRECEM

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Başkan Kesin Bi Tarih Verme İhtimalin Kaç?

Üye
8 HİZMET YILI
Bir şey dicem pcde cs go yüklü wolfte ben şimdi wolf hack yüklersem cs den ban yermiyim ? cevaplarsanız sevinirim

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
dword team bu arada hile ile ilgili birşey dicem :
dövme hack 'ta olsa iyi olur çünkü dövmesiz tek darbeyle ölüyoruz kurt ws kurt modundayken yada dönüştüğümüzde falan
şimdiden saol
SAYGILAR
Kardeş anlamıyorsun sanırım dövme hilesi olmuyor. Denenmiş yani , sormanın anlamı yok. Biraz forumlarda gez bak soran olmuş mu diye ona göre yaz.

Üye
8 HİZMET YILI
Dün gece girdim hiç bir sıkıntı yoktu oyundan atmadı bile fakat bugün girmeyi denediğimde wolftü durduruldu hatası alıyorum. Bu hatayı çözdüğümde ise xigncode3 doluyor fakat oyun gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...