maskelihileci' Alıntı:Klan vs liğin fix sürümü bugün control edilip yapılacaktır arkadaşlar fix sürümünden sonra hilenin çalışmadıgı kimse kalmıcak
Emrah Can' Alıntı:maskelihileci' Alıntı:Klan vs liğin fix sürümü bugün control edilip yapılacaktır arkadaşlar fix sürümünden sonra hilenin çalışmadıgı kimse kalmıcak
Abi ben çalıştırıyorum herşeyi yapıyorum logda gelmiyor oyunda açılmıyor. İnşallah Fix sürümünden sonra çalışır.
KaanBey07' Alıntı:delayı kısabiliyormusunuz 1 snde 1 fln ?
maskelihileci' Alıntı:KaanBey07' Alıntı:delayı kısabiliyormusunuz 1 snde 1 fln ?
Oyun Atar O Zmn
IıFeat' Alıntı:maskelihileci' Alıntı:KaanBey07' Alıntı:delayı kısabiliyormusunuz 1 snde 1 fln ?
Oyun Atar O Zmn
Ne zaman çıkar acaba
maskelihileci' Alıntı:KaanBey07' Alıntı:delayı kısabiliyormusunuz 1 snde 1 fln ?
Oyun Atar O Zmn
KaanBey07' Alıntı:maskelihileci' Alıntı:KaanBey07' Alıntı:delayı kısabiliyormusunuz 1 snde 1 fln ?
Oyun Atar O Zmn
şuanki kaç snde bir vuruyo
maskelihileci' Alıntı:KaanBey07' Alıntı:maskelihileci' Alıntı:KaanBey07' Alıntı:delayı kısabiliyormusunuz 1 snde 1 fln ?
Oyun Atar O Zmn
Videodaki 10 sn yede 1/ Ben 7 sn / 1 yaptım sıkıntı olmadı 7 sn ye yaparız
daha delayın ne olduğunu anlamayanlar var .smaskelihileci' Alıntı:KaanBey07' Alıntı:maskelihileci' Alıntı:KaanBey07' Alıntı:delayı kısabiliyormusunuz 1 snde 1 fln ?
Oyun Atar O Zmn
Videodaki 10 sn yede 1/ Ben 7 sn / 1 yaptım sıkıntı olmadı 7 sn ye yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?