wolftü hack yardım arkadaşlar :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar wolftü de hacki yapıyorum açıyorum oyuna giriyor 2 dk sonra log verip atıyor sonra 1 gün ban yiyirom.

arkadaşlar düzgünce baştan kabaca anlatabilecek varmı şu hile kodlamayı.

yani tasarımı yapıyorum. sonra butonlara gerekli kodları yazıyorum.

pointerleride giriyorum.

Sadece bypass yapamıyorum. yada yaptıgım hile ve kodlar yanlışmı bilmiyorum.

Bana özelden yada burdan düzgünce anlatabilecek varmı lütfen yardım..

Üye
8 HİZMET YILI
benım hile sadece 1 gun dayanıyor sonra dırek ban yıyor wolftü de yanı hile clientini acıp load deyıp oyuna gırıyorum bypass yapmıyorum demek bypass yapmak gerekıyormus nasıl oldugunu anlatırmısınız

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
benım hile sadece 1 gun dayanıyor sonra dırek ban yıyor wolftü de yanı hile clientini acıp load deyıp oyuna gırıyorum bypass yapmıyorum demek bypass yapmak gerekıyormus nasıl oldugunu anlatırmısınız
İnternete Vs Araştırıp Nasıl Bypass Yapılacağını Öğrenebilirsiz, Bulamazsan Bypass Kodunu Atarım Yazman Yeterli

Üye
8 HİZMET YILI
wolftu de kız ismi kullan ve kız gibi konuş bir süre sonra ban yemen gerekecek ama sen yemeyeceksin çünkü adminler kız görünce banlamıyolar banlanırsan yeni hesap kur sıkıntı yok :D

Üye
8 HİZMET YILI
dostlar bypass indirdim fakat bypass ile oyuna girince inanılmaz kasma oluyor oyunda nerdeyse tum ekran ayarlarını nvidia 3 d ayarlarını falan kurcaladım ama nafile.. fps yerlerde oluyor resmen sebebı nedır acaba :/

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
İnternete Vs Araştırıp Nasıl Bypass Yapılacağını Öğrenebilirsiz, Bulamazsan Bypass Kodunu Atarım Yazman Yeterli
öncelikle cevap yazdığınız için teşekkür ederim.
Bypass kodlarını bulamadım siz yardım edebilirseniz sevinirim.

ve bu bypass kodunu tam olarak nereye yapıştırıcam kısaca, kabaca anlatırsanız sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...