- Yasaklandı
-
Onaylı Üye
melih2887' Alıntı:ama bunlar farkı pointer böle olması gerekmiomu WriteLong("wolftü.bin", label1.Text + &H35AB80, "2251829620")
melih2887' Alıntı:aga ama pointer senin değişik pointer
melih2887' Alıntı:WriteLong("wolftü.bin", label1.Text + &H35AB80, "2251829620") bunun gibi nasıl bulucaz onu bana teamwiwerden yaparmısın
kingwar732' Alıntı:Krdşm Böyle Yaparak Sadece Name Esp Gibi CSH li Hileleri Bulursun Anca. Mesela Mod Hack ve ya Kurt Hack Bulamazsın. Çünkü Log Yer
sessizlik235' Alıntı:kingwar732' Alıntı:Krdşm Böyle Yaparak Sadece Name Esp Gibi CSH li Hileleri Bulursun Anca. Mesela Mod Hack ve ya Kurt Hack Bulamazsın. Çünkü Log Yer
Bunlar Bize Yeter Lamer Karşim
kingwar732' Alıntı:sessizlik235' Alıntı:Bunlar Bize Yeter Lamer Karşim
Lamer Derken ASD ASDAS . Espiri mi Yapırosun.!!!!
Onu cheat enginedende yapabiliyorsun uyunu durduruyoBozkurtTeam' Alıntı:Olum wolfteamın içine girip ce açmadıktan sonra ne halta yararki
Zaten gerek yok Kendi kodladığım wolftü Supsend var açılışta Xgncodeyi durduruyo
c.e yi aynen böyle rahatça açabiliyorum
Link isteyen olursa upload ederim buruya
Megahack19' Alıntı:Onu cheat enginedende yapabiliyorsun uyunu durduruyoBozkurtTeam' Alıntı:Olum wolfteamın içine girip ce açmadıktan sonra ne halta yararki
Zaten gerek yok Kendi kodladığım wolftü Supsend var açılışta Xgncodeyi durduruyo
c.e yi aynen böyle rahatça açabiliyorum
Link isteyen olursa upload ederim buruya
BozkurtTeam' Alıntı:Megahack19' Alıntı:Onu cheat enginedende yapabiliyorsun uyunu durduruyo
Ama ben programını yazdım
sessizlik235' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:Ama ben programını yazdım
çokmu zor yazmak 3D3 teki wolftü pause yi kopyalıyıp programa aktariyorsun bizde yaparız ha lamer deme sebebim o çocuga imza sında hacker yazior bir hacker kendini hackerim die tanıtmaz
melih2887' Alıntı:ama bunlar farkı pointer böle olması gerekmiomu WriteLong("wolftü.bin", label1.Text + &H35AB80, "2251829620")
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?