turban50' Alıntı:Guzel mi olyuo nasıl kullanacaz
'hasantekin' isimli kullanıcı bir çok kişiyi bu şekilde kandırmaya çalıştı,bu oyunlara gelmeyin Dword'u takip edinturban50' Alıntı:Guzel mi olyuo nasıl kullanacaz
SolyStore' Alıntı:bi hile yaptınız abi paylaşmıyonuz ne anlamı kaldı
dogan0736' Alıntı:SolyStore bir bekle la adamlar daha iyi hale getirmeye çalışıyorlar sandığın kadar kolay deyil Dua et Ücretsiz paylaşıyorlar.
tmm kardeşim anlıyorum ama insan sabırsızlanıyor bi an önce oynamak istiyor o yönden sen dedim.akar180' Alıntı:SolyStore' Alıntı:bi hile yaptınız abi paylaşmıyonuz ne anlamı kaldı
hilede herşeyvar daha ne istiyom hata lı olmasını stemiyosan sabret hem Furkan abininde üniversite işleri varmış gecikmesi normal
SolyStore' Alıntı:dogan0736' Alıntı:SolyStore bir bekle la adamlar daha iyi hale getirmeye çalışıyorlar sandığın kadar kolay deyil Dua et Ücretsiz paylaşıyorlar.
tmm kardeşim anlıyorum ama insan sabırsızlanıyor bi an önce oynamak istiyor o yönden sen dedim.akar180' Alıntı:SolyStore' Alıntı:bi hile yaptınız abi paylaşmıyonuz ne anlamı kaldı
hilede herşeyvar daha ne istiyom hata lı olmasını stemiyosan sabret hem Furkan abininde üniversite işleri varmış gecikmesi normal
Benmi ?Arif2134' Alıntı:SolyStore' Alıntı:dogan0736' Alıntı:SolyStore bir bekle la adamlar daha iyi hale getirmeye çalışıyorlar sandığın kadar kolay deyil Dua et Ücretsiz paylaşıyorlar.
o foto ne la
akar180' Alıntı:Benmi ?Arif2134' Alıntı:SolyStore' Alıntı:dogan0736' Alıntı:SolyStore bir bekle la adamlar daha iyi hale getirmeye çalışıyorlar sandığın kadar kolay deyil Dua et Ücretsiz paylaşıyorlar.
o foto ne la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?