- Yasaklandı
-
Uzman Üye
videonun adını isteğini yap genede telif atıyorlar kanka yeterki sen oyuna girwolftü değilde wolfü yazsaydın be krdeşim telif yiyebilirsn bu arada hilen yan yakın zamanda fixlnebilir adının RANDOM yap bu yüzden siteden de wolfü adının kullanız sitemız Joygame tarafından telif ve kapatabiliyor bu yüzdne wolfü yazarsanız sevinirziyi forumlar !
hayır atmazlar çünkü wolfü diye bir oyun yok :=)videonun adını isteğini yap genede telif atıyorlar kanka yeterki sen oyuna gir
Denicem kankahayır atmazlar çünkü wolfü diye bir oyun yok :=)
Teşekkür EderimGüzele benziyor !!
kanka şu an o menüyü yapıyorum d3d tıklanabılır ınject sıstemı falan efsane olucakKardeşim güzel hile ama kendini geliştirebilirsinasıl mesela d3d menüye geçsen daha iyi olur
Teşekkür Ederim sorunum lursaözelmesaj yoluyla size iletirimEyvallah kardeşim inş kısa sürede çıkar bir sorun olursa yapabilirsin o.m den faydamemnun olsun isterim
Tabi ki herzaman halledeceğim birşey olursa yardım ederimTeşekkür Ederim sorunum lursaözelmesaj yoluyla size iletirim
Tekrardan Teşekkür EderimTabi ki herzaman halledeceğim birşey olursa yardım ederim
çok teşekkür ederim memoryhackers.neti bundan dolayı çok seviyorum bu güzel yorumlar insana huzur veriyorGüzel Hile Ellerine Sağlık
çok teşekkür ederimeline sağlık güzel hile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?