1 Nis 2018 #1 Niklausy Süper Üye Katılım 31 May 2017 Mesajlar 783 Çözümler 2 Tepki puanı 148 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Kendi hilemi programlamaya çalışıyorum xigncode geçerken atıyor. Cheat Engine nasıl bypass edebilirim?
Kendi hilemi programlamaya çalışıyorum xigncode geçerken atıyor. Cheat Engine nasıl bypass edebilirim?
1 Nis 2018 #2 gorkemgg G Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 17 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI valla güzel hile deniyecegim çok guzele benzıyor başarılar dostum Oyla 0 Olumsuz oyla
1 Nis 2018 Konuyu başlatan #3 Niklausy Süper Üye Katılım 31 May 2017 Mesajlar 783 Çözümler 2 Tepki puanı 148 Ödüller 8 9 HİZMET YILI gorkemgg' Alıntı: valla güzel hile deniyecegim çok guzele benzıyor başarılar dostum Genişletmek için tıklayın ... yardım istedim henüz hile hazır değil gelirse sizinle de paylaşacağım Oyla 0 Olumsuz oyla
gorkemgg' Alıntı: valla güzel hile deniyecegim çok guzele benzıyor başarılar dostum Genişletmek için tıklayın ... yardım istedim henüz hile hazır değil gelirse sizinle de paylaşacağım
1 Nis 2018 #4 Shitric Cehalet Mutluluktur Süper Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 1,345 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 10 10 HİZMET YILI Forumda aratırsan Xigncode3 için bypass kodları mevcut, onun haricinde CE bypass var mı bilmiyorum. Atma konusunda ise projedeki formların isimlerini, assembbly bilgilerini değiştirmeyi dene. Oyla 0 Olumsuz oyla
Forumda aratırsan Xigncode3 için bypass kodları mevcut, onun haricinde CE bypass var mı bilmiyorum. Atma konusunda ise projedeki formların isimlerini, assembbly bilgilerini değiştirmeyi dene.
1 Nis 2018 Konuyu başlatan #5 Niklausy Süper Üye Katılım 31 May 2017 Mesajlar 783 Çözümler 2 Tepki puanı 148 Ödüller 8 9 HİZMET YILI headsqot' Alıntı: Forumda aratırsan Xigncode3 için bypass kodları mevcut, onun haricinde CE bypass var mı bilmiyorum. Atma konusunda ise projedeki formların isimlerini, assembbly bilgilerini değiştirmeyi dene. Genişletmek için tıklayın ... sağol deneyeceğim Oyla 0 Olumsuz oyla
headsqot' Alıntı: Forumda aratırsan Xigncode3 için bypass kodları mevcut, onun haricinde CE bypass var mı bilmiyorum. Atma konusunda ise projedeki formların isimlerini, assembbly bilgilerini değiştirmeyi dene. Genişletmek için tıklayın ... sağol deneyeceğim