14 Kas 2018 Yasaklandı #1 İnclude İ Banlı Üye Katılım 15 Eki 2018 Mesajlar 703 Çözümler 1 Tepki puanı 120 Yaş 25 7 HİZMET YILI merhabalar vb.netden wolfteamda hıle kodlamak ıstıyorum fakat youtubede sadece sesle anlatanı bulamadım arkaya şarkı koymuslar buda benim dikkatımı dagıtıyor soyle sade turkce sesli anlatım ıle anlatan bı wolftu hıle kodlama vıdeosu atar mısınız
merhabalar vb.netden wolfteamda hıle kodlamak ıstıyorum fakat youtubede sadece sesle anlatanı bulamadım arkaya şarkı koymuslar buda benim dikkatımı dagıtıyor soyle sade turkce sesli anlatım ıle anlatan bı wolftu hıle kodlama vıdeosu atar mısınız
14 Kas 2018 Yasaklandı #2 javabex J Banlı Üye Katılım 9 Ağu 2018 Mesajlar 194 Tepki puanı 34 Yaş 26 7 HİZMET YILI Kardeş yazılı&sesli aynı şey ortaya çıkıyor zaten ?
14 Kas 2018 Yasaklandı #3 Lufzys L CSharp Banlı Üye Katılım 31 Tem 2018 Mesajlar 463 Çözümler 3 Tepki puanı 149 Ödüller 3 7 HİZMET YILI javabex' Alıntı: Kardeş yazılı&sesli aynı şey ortaya çıkıyor zaten ? Genişletmek için tıklayın ... Bence Orada Anlatımlı Demek İstedi orada Yazdığı Kodun Ne İşe Yaradığını Anlamak Olabilir
javabex' Alıntı: Kardeş yazılı&sesli aynı şey ortaya çıkıyor zaten ? Genişletmek için tıklayın ... Bence Orada Anlatımlı Demek İstedi orada Yazdığı Kodun Ne İşe Yaradığını Anlamak Olabilir
15 Kas 2018 Yasaklandı #4 javabex J Banlı Üye Katılım 9 Ağu 2018 Mesajlar 194 Tepki puanı 34 Yaş 26 7 HİZMET YILI Kroxy13' Alıntı: Bence Orada Anlatımlı Demek İstedi orada Yazdığı Kodun Ne İşe Yaradığını Anlamak Olabilir Genişletmek için tıklayın ... Okusun ? yazılı kaynaklar yokmu?
Kroxy13' Alıntı: Bence Orada Anlatımlı Demek İstedi orada Yazdığı Kodun Ne İşe Yaradığını Anlamak Olabilir Genişletmek için tıklayın ... Okusun ? yazılı kaynaklar yokmu?
17 Kas 2018 #5 xZeroNx X Herşeyden Az Birşey Uzman Üye Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 257 Çözümler 1 Tepki puanı 33 Ödüller 5 8 HİZMET YILI Öğretebilirim İstersen
17 Kas 2018 Yasaklandı #6 JeyPeeckers J Öyle bir sihirbazdın ki ; beni bile kaybettin (CS) Banlı Üye Katılım 10 Eki 2018 Mesajlar 136 Tepki puanı 45 Ödüller 4 Yaş 24 7 HİZMET YILI Kardeşim ne boş adamsın adam burda anlamadım türkçe anlatımlı video varmı diye soruyor sen okusun diyosun ne boş adamsın
Kardeşim ne boş adamsın adam burda anlamadım türkçe anlatımlı video varmı diye soruyor sen okusun diyosun ne boş adamsın
17 Kas 2018 Yasaklandı #7 javabex J Banlı Üye Katılım 9 Ağu 2018 Mesajlar 194 Tepki puanı 34 Yaş 26 7 HİZMET YILI JeyPeeckers' Alıntı: Kardeşim ne boş adamsın adam burda anlamadım türkçe anlatımlı video varmı diye soruyor sen okusun diyosun ne boş adamsın Genişletmek için tıklayın ... Sen ne diyorsun değişik ? şu video olmasa tek bir şey yapamayacak insanları düzeltmeye çalışıyorum ?
JeyPeeckers' Alıntı: Kardeşim ne boş adamsın adam burda anlamadım türkçe anlatımlı video varmı diye soruyor sen okusun diyosun ne boş adamsın Genişletmek için tıklayın ... Sen ne diyorsun değişik ? şu video olmasa tek bir şey yapamayacak insanları düzeltmeye çalışıyorum ?
17 Kas 2018 Yasaklandı #8 JeyPeeckers J Öyle bir sihirbazdın ki ; beni bile kaybettin (CS) Banlı Üye Katılım 10 Eki 2018 Mesajlar 136 Tepki puanı 45 Ödüller 4 Yaş 24 7 HİZMET YILI Değişik? xD nasıl düzeltiyosun internetten bak diyerekmi? ?