Bir platform üzerinden yayın yapıyorum hileli ve bir çok izleyiciye siteyi tavsiye ediyorum genelde lol sc yayınları yapıyorum ve herkese mhyi önerdim wolftü oynuna ilgi arttı umarım en kısa sürede gelir.
şu 2004 sürümüne uyumlu olursa güzel olur bende modertörlerin yerinde olsam bu oyun için uğraşmam fakat oyuna ara sıra nostalji olsun diye bir çok oyuncu gibi bende girip oynuyorum maksat envanter dolu olsun büyük bir hile sayfası burası diğer sayfalardan farklı yani yaparlarsa iyi olur.
şu 2004 sürümüne uyumlu olursa güzel olur bende modertörlerin yerinde olsam bu oyun için uğraşmam fakat oyuna ara sıra nostalji olsun diye bir çok oyuncu gibi bende girip oynuyorum maksat envanter dolu olsun büyük bir hile sayfası burası diğer sayfalardan farklı yani yaparlarsa iyi olur.
Henüz tam bir tarih yok. Dolayısıyla ne zaman güncelleneceği hakkında da kesin bir tarih henüz söylenemez. İlgili yetkili herhangi bir gelişme durumunda zaten konu üzerinden bilgilendirme yapıyor. Konusu üzerinden gelişmeler için takip edebilirsiniz. Ayriyeten Loader üzerinden hile durumunu takip edebilir ve görebilirsiniz.