Ne yazık ki her türlü şeyi denedim. Bilgisayarımı taradım virüs, trojen vb. yok.Kankam bide oyunu aç giriş ekranında çalıştır veya yine mavi ekran verirse google da bilgisayarına virüs veya eklenti yapan bi site vardır onu kaldır belki düzelir sorunun
Yaani ozaman bilgisayarında anakartında baya iyi ama sorun ram da olabilirmi senceNe yazık ki her türlü şeyi denedim. Bilgisayarımı taradım virüs, trojen vb. yok.
Bro Ryzen 7 3800xt ve 2070 var. Yükten olacağını sanmıyorum. Ayrıca konuyu lütfen düzgün okuyun Bios'u güncelledikten sonra olmaya başladı.Bilgisayarın bu yükü kaldıramıyor olabilir hilesiz giriş yapmayı dene arkada başka şeyler de açık olsun
özür dilerim dostum benim hatam :/Bro Ryzen 7 3800xt ve 2070 var. Yükten olacağını sanmıyorum. Ayrıca konuyu lütfen düzgün okuyun Bios'u güncelledikten sonra olmaya başladı.
Kaspersky kullanıyorum. Daha önce de kullanıyordum. Bios'u güncelledikten sonra olmaya başladı bu mesele.Virüs Programları aktif mi veya gelişmiş ayarlardan hileye izin verdin mi ?
Evet Bios hakkında bilgi sahibiyim, yanlışlıkla overclock yapma ihtimalim yokkanka biosu güncelleyeyim derken overclock yapmış olmasayın bilgisayara belki de fazla kendini yorduğu için veriyordur bios hakkında bilgi sahibi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?