wolftü.bin açıkken hileyi çalıştırıyorum.Oyun odasına giriyorum ve oyunu alta alıyorum.Buraya kadar sorun yok.Ancak oyunu alta aldığımda herhangi bir özelliği aktif ettiğim anda hile kapanıyor.Önceden sorun yoktu şimdi böyle oluyor neden olabilir?
@bymatematik@erayatti3 Beyler bu dword reborn ile dword real ınventory hilelerinde load diyip oyunu acıyorum griş yap dediğimde tepki vermiyor açılmıyor oyun. Xingcode falan acılmıyor hiç.Sizin yaptığınız herhangi bir ayar varmı veya bunun nedeni ne biliyor musunuz?
@bymatematik@erayatti3 Beyler bu dword reborn ile dword real ınventory hilelerinde load diyip oyunu acıyorum griş yap dediğimde tepki vermiyor açılmıyor oyun. Xingcode falan acılmıyor hiç.Sizin yaptığınız herhangi bir ayar varmı veya bunun nedeni ne biliyor musunuz?
la kendi hilem var oda bu zamana kadar hiç ban atmadı hep kodluyorum aynı şekil yılları geçti ilk defa kendi yaptığım hileden ban yedim galiba ama şöyle bir şey var ne log yedim nede başka bir şey daha oyuna girmeden oldu