31 Mar 2021 #1 burakssa B Seçkin Üye Katılım 23 Tem 2017 Mesajlar 306 Çözümler 1 Tepki puanı 15 Ödüller 6 Yaş 45 8 HİZMET YILI Eskiden karakter takla hilesi filanda vardır şimdi tamamen kaldırıldı mu bulamadım da gelir mi tekrar
Eskiden karakter takla hilesi filanda vardır şimdi tamamen kaldırıldı mu bulamadım da gelir mi tekrar
Çözüm F F FaLCoN 1 Nis 2021 Tekrardan gelirmi bilinmez.Konu sahibi getirirse bunu konuda belirtecektir.Bunun için konuyu takip edip gelişmeleri öğrenebilirsiniz.
Tekrardan gelirmi bilinmez.Konu sahibi getirirse bunu konuda belirtecektir.Bunun için konuyu takip edip gelişmeleri öğrenebilirsiniz.
31 Mar 2021 #2 AkınCeday A Seçkin Üye Katılım 21 Şub 2016 Mesajlar 298 Tepki puanı 15 Ödüller 7 Yaş 21 10 HİZMET YILI Bence getirilmez zaten artık eskisi kadar oynayan yok Oyla 0 Olumsuz oyla
1 Nis 2021 #3 ömer216 Ö Never Back Down Seçkin Üye Katılım 4 Kas 2017 Mesajlar 309 Tepki puanı 24 Ödüller 6 Yaş 36 8 HİZMET YILI Hocam takla hilesi geleceğini sanmam dövme vs. Önceden kullanıyordum ben envanter de sadece silah vs vardı. Hediyelerden dövme vs kullandığım zaman siliniyordu Oyla 0 Olumsuz oyla
Hocam takla hilesi geleceğini sanmam dövme vs. Önceden kullanıyordum ben envanter de sadece silah vs vardı. Hediyelerden dövme vs kullandığım zaman siliniyordu
1 Nis 2021 #4 FaLCoN F İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. Griffin Premium Katılım 4 Şub 2018 Mesajlar 757 Çözümler 234 Tepki puanı 464 Ödüller 8 Yaş 34 8 HİZMET YILI Tekrardan gelirmi bilinmez.Konu sahibi getirirse bunu konuda belirtecektir.Bunun için konuyu takip edip gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Tekrardan gelirmi bilinmez.Konu sahibi getirirse bunu konuda belirtecektir.Bunun için konuyu takip edip gelişmeleri öğrenebilirsiniz.