22 Şub 2018 #1 Zero One Z Onaylı Üye Katılım 3 Ara 2016 Mesajlar 65 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Yaş 26 9 HİZMET YILI Beyler merhaba 2 gündür kendi çapımda wolftü hile kodlamaya calısıyorum ordan burdan bulduklarımı zihnime koyup bir şeyler karalıyorum çok şükür csh kodlamayı örendim yapıyorum fakat obj yapmayı bilmiorum yaptıgım csh hile üzerine obj kodlayabılırmıyım ? foto atayım bakın bi eyww. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Fotoğrafdaki hileler aktif ama obj kodlayabılırmıyım üstüne ?
Beyler merhaba 2 gündür kendi çapımda wolftü hile kodlamaya calısıyorum ordan burdan bulduklarımı zihnime koyup bir şeyler karalıyorum çok şükür csh kodlamayı örendim yapıyorum fakat obj yapmayı bilmiorum yaptıgım csh hile üzerine obj kodlayabılırmıyım ? foto atayım bakın bi eyww. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Fotoğrafdaki hileler aktif ama obj kodlayabılırmıyım üstüne ?
22 Şub 2018 Yasaklandı #2 Marvel-S M No System Safe Banlı Üye Katılım 27 Ara 2015 Mesajlar 551 Tepki puanı 114 Yaş 26 10 HİZMET YILI Obj ve csh aynı timere kodlayabilirsin Oyla 0 Olumsuz oyla
22 Şub 2018 Konuyu başlatan #3 Zero One Z Onaylı Üye Katılım 3 Ara 2016 Mesajlar 65 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Yaş 26 9 HİZMET YILI maradonx' Alıntı: Obj ve csh aynı timere kodlayabilirsin Genişletmek için tıklayın ... tek tımeremı oto bypass lazım demı onun için elinde varmı ve tamamınımı koyucam Oyla 0 Olumsuz oyla
maradonx' Alıntı: Obj ve csh aynı timere kodlayabilirsin Genişletmek için tıklayın ... tek tımeremı oto bypass lazım demı onun için elinde varmı ve tamamınımı koyucam
23 Şub 2018 Yasaklandı #4 Marvel-S M No System Safe Banlı Üye Katılım 27 Ara 2015 Mesajlar 551 Tepki puanı 114 Yaş 26 10 HİZMET YILI Tek timere kodla bypass ı ayrı bi timer da tutabilirsin Oyla 0 Olumsuz oyla