7 Haz 2017 #1 psm003 P Üye Katılım 2 Kas 2016 Mesajlar 32 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI Merhabalar birşey soucam wolftü dword hackte virüs veya darkcomet(yazamadım heralde :d) var mdır hileyi indirdiğimde avast programında malware uyarısı çıkıyor hileyi indirirken avastı devre dışı bırakıyorum birşey olurmu virüs bulaşma vb.
Merhabalar birşey soucam wolftü dword hackte virüs veya darkcomet(yazamadım heralde :d) var mdır hileyi indirdiğimde avast programında malware uyarısı çıkıyor hileyi indirirken avastı devre dışı bırakıyorum birşey olurmu virüs bulaşma vb.
7 Haz 2017 Moderatör #2 `XMaze^^ X #Ri Coder Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 1,111 Çözümler 2 Tepki puanı 2,542 Ödüller 12 Yaş 9 10 HİZMET YILI 10 senedir adminlerin herhangi bi virüslü hile vs. paylaşmadığı bi sitedesin kardeşim için rahat olsun
10 senedir adminlerin herhangi bi virüslü hile vs. paylaşmadığı bi sitedesin kardeşim için rahat olsun
7 Haz 2017 #3 LazHayalet İnsta ♥ @LazHayalet ♥ Efsane Üye Katılım 12 May 2016 Mesajlar 5,566 Çözümler 33 Tepki puanı 4,221 Ödüller 18 Sosyal 10 HİZMET YILI Virüs Programlarının Neden Virüs Algıladığı Bellidir Çünkü Hilenin İçerisindeki Kodlamalardan Dolayı Virüs Olarak Algılıyor Ama memoryhackers.org Yani Dword Team'in Paylaştığı Hiç Bir Hilede Virüs Trojen Rat Gibi Bişe Bulunmamaktadır.
Virüs Programlarının Neden Virüs Algıladığı Bellidir Çünkü Hilenin İçerisindeki Kodlamalardan Dolayı Virüs Olarak Algılıyor Ama memoryhackers.org Yani Dword Team'in Paylaştığı Hiç Bir Hilede Virüs Trojen Rat Gibi Bişe Bulunmamaktadır.
7 Haz 2017 Admin #4 ioz ^^ Kurucu Katılım 18 Haz 2015 Mesajlar 2,505 Çözümler 68 Tepki puanı 3,923 Ödüller 22 Sosyal 10 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap loaderimizde korumalardan kaynaklı cıkan virüsler bunlardır. bunun haricinde bir virüs yoktur. 2012 senesinden beri hilelerimizi kullananların hiçbirinin hesaplarına çalınma vb birşey olmamıştır.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap loaderimizde korumalardan kaynaklı cıkan virüsler bunlardır. bunun haricinde bir virüs yoktur. 2012 senesinden beri hilelerimizi kullananların hiçbirinin hesaplarına çalınma vb birşey olmamıştır.
7 Haz 2017 Moderatör #5 nader11ndeu Słyszę, słyszę letni powiew. Kurucu Katılım 20 Haz 2015 Mesajlar 7,666 Çözümler 136 Tepki puanı 20,724 Ödüller 25 10 HİZMET YILI Öyle bi konuşmuşlar ki sanki daha önce virüs koyduk son zamanlarda koymuyoruz sadece. Hiçbir zaman zararlı bir yazılım paylaşmadık arkadaşlar.
Öyle bi konuşmuşlar ki sanki daha önce virüs koyduk son zamanlarda koymuyoruz sadece. Hiçbir zaman zararlı bir yazılım paylaşmadık arkadaşlar.