Çözüldü wolftü hilelerine ne oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ne oldu anlamadım her zaman kullandığım hilelerdi serious sam olanda oyuna girmiyor diğerinde ise 5 dakika oynamadan oyundan atıyor her zaman kullanıyordum bugün sıkıntı çıktı sadece

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
serious kullanabiliyorum ancak öbür dword olan 5 dkka oynuyorum oyun atıyor bu arada serious da çözünrlük nasıl değişebilirm?

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
evet adam hiçbir yerden kayboldu Konulara bakıyorum, bir şey bulup bulamadığımı görmek için

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aga bu sitede adam gibi mesajını yazıyosun adamlar sana veriyo hileni diğerleri gibi yok 500 tl ver onu al bunu al yok samimiyet var

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
knk bende sıkıntı olmuyor sadece giriş kısmında birkaç kez hileyi açmayı denemem gerekiyo bir de adamı atmayı çalıştığımda nadiren çalışmıyor ve birde esp nadiren çalışmıyor bazı kişilerde başka sıkıntı yok

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ne oldu anlamadım her zaman kullandığım hilelerdi serious sam olanda oyuna girmiyor diğerinde ise 5 dakika oynamadan oyundan atıyor her zaman kullanıyordum bugün sıkıntı çıktı sadece
dostum kullanmak nasip olmadı daha ama birkaç arkadaş daha böyle olduğunu söyledi sitenin hilesi olduğu için yetkililer elbet ilgilenir

seni benden daha iyi tanıyorum
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Aynı hata bendede var admine yazdım fakat hata yok dedi umarım düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...