Paketleri indirdim yinede olmuyor .Yükleye tıklıyorum hiç bir tepki yokHata almadığınızı biliyorum fakat bu konudaki adımları eksiksiz uygular mısınız?
https://memoryhackers.org/konular/cozum-wolftu-injection-failed-hatasi.202724
Ayrıca DirectX ve Visual paketlerini kurun:
DirectX:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Visual Paketleri:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
Yav okumadan mı yazıyorsunuz anlamıyorum . Win10 1909 diye belirmişimwindows 7 olmamalıdır c++ ve directx paketlerini indir sonra windows sürümün uymalıdır dosyanın ismini değiştir yönetici olarak çalıştır
Verdiğin visual paket linkinde sitede indirirken hangisini seçicen ülke bayrakları cıkıyor paketler varHata almadığınızı biliyorum fakat bu konudaki adımları eksiksiz uygular mısınız?
https://memoryhackers.org/konular/cozum-wolftu-injection-failed-hatasi.202724
Ayrıca DirectX ve Visual paketlerini kurun:
DirectX:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Visual Paketleri:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
fark etmez Almanya seçebilirsiniz sunucu için o.Yav okumadan mı yazıyorsunuz anlamıyorum . Win10 1909 diye belirmişim
Post automatically merged:
Verdiğin visual paket linkinde sitede indirirken hangisini seçicen ülke bayrakları cıkıyor paketler var
O sorunu düzelttim.fark etmez Almanya seçebilirsiniz sunucu için o.
Hile external olduğu için bu şekilde yazıyor bu bir hata değil.O sorunu düzelttim.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaploadlarken bu hatayı verıyor
Başka pencere acılmıyor 1 saat bekledim kalıyor o şekildeHile external olduğu için bu şekilde yazıyor bu bir hata değil.
Ekli dosyayı görüntüle 64702
Başka pencere acılmıyor 1 saat bekledim kalıyor o şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?