Wolftü hilesi nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
ya abi bende bu wolftü hilesini açmak istiyorumda çalışmıyor yazıyor o bende tekmi var

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
konu ıle lakalı olarak c++ da ogrenmen lazım gelecek hocam

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
wolftü hilesi yazmak için baya bir gelişmiş olmalısın çünkü wolftü eac kullanıyor anti cheat olarak geçmesi biraz zor bir anti cheat çok gelişmen gerekli

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Benim yıllar önce yaptığımı yap arkadaşı, aç youtubu kodlama videolarını izle, ama pat diye 5 dakkada coder olamazsın; hiç bilgim yok demişsin bu senin için epey zaman alır, zaten o zamana da wolftü diye bir şey kalmaz büyük ihtimalle. Kodlama öğrensen bile evet h i le korumasını geçemedikten sonra bir işine yaramaz asıl sorun anticheat.
Buda wolftü için üzerinde çalıştığım son proje, 1-2 aylık işim kaldı.

1.jpg
2.jpg

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Benim yıllar önce yaptığımı yap arkadaşı, aç youtubu kodlama videolarını izle, ama pat diye 5 dakkada coder olamazsın; hiç bilgim yok demişsin bu senin için epey zaman alır, zaten o zamana da wolftü diye bir şey kalmaz büyük ihtimalle. Kodlama öğrensen bile evet h i le korumasını geçemedikten sonra bir işine yaramaz asıl sorun anticheat.

Ekli dosyayı görüntüle 70127Ekli dosyayı görüntüle 70128
merhaba ben sadece kendimi wolftü için eğiticem offset ve pointer hakkında bilgim var wolftü için sen yeni başlayana sırasıyla neler yapmalıyım söylermisin

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI

Ekli dosyayı görüntüle 70127Ekli dosyayı görüntüle 70128
seninle iletişime geçecigim bir şey varmıdır bilgi amaçlı
Post automatically merged:

Anti Cheatı geçmen gerek ama basit birşey değil o yüzden boş üstelik sen eacı geçene kadar wolftü ölmüş olur zaten.
geçen geçiyor geçen biliyorum ismini vermiyim geçenler var zten mantıgını kavrarsam ögrenirsem sıkıntı olmaz

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
seninle iletişime geçecigim bir şey varmıdır bilgi amaçlı
Post automatically merged:

geçen geçiyor geçen biliyorum ismini vermiyim geçenler var zten mantıgını kavrarsam ögrenirsem sıkıntı olmaz
O Geçen geçiyor dediğin insanlar kaç senedir uğraşıyor ama :D Xigncode değil bu hemen geçesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...