Bu Wolftü hilesine daha ne zaman 20H2 veya Windows 10 uyumlu olacak? Sadece 1809 ve 1909 arası kullanabiliyor. Bu devirde de o sürümleri kullanan yoktur. Var ise de azdır. Bir sürü kişi seçkin üye olup sürüm yüzünden kullanamayanlar var. Sadece eski sürümleri yükleyip kullanabilirsin. Kimse de riske atıp o sürümleri geri kullanmazlar. Artık şu Wolftü'ye güncelleme getirip şu uyumluluğu düzeltin.
Doğru söylüyorsun aslında bende seçkin üye oldum fakat sürüm yüzünden kullanamıyorum hiç riske atıpda o eski sürümleri indirmeyi düşünmüyorum aslında güncelleme gelse çok iyi olacak ama yapımcıların keyfine kalmış ister yaparlar ister yapmazlar
Dostum benim pc de 1909 sürümündeydi pc kendisi otomatik güncelleme yapmış arka planda sabah kalkıp pc yi açtığımda pc yeni güncellemeye geçmişti
Bende geri 1909 sürümüne tekrar dönüş yaptım hile 20h için kullanışlı olsa güzel olacak işte de 1909 sürümune geçmek herkes için sıkıntı işte
Neden 1909 sürümü dersen dostum sana şöyle anlatayım 20h sürümunde bazı c++ c# dili yazılmış programlarda win 10 çok sıkıntı çıkarıyor
Zaten microsoft 3.parti yazılımlara karşı bir savaş başlatma yolunda ve win 10 a gelecek yeni güncellemeler ile bunların önlerine geçmeye çalışıyorlar durum bundan ibaret dostum
Aga Kusura bakma da siz eğitilmezsiniz ya :ddd kanka yok yok gelmeyecek güncelleme falan hep aynı başlıkları açmayın. Gelmeyecek. Ya 1909 sürümünü yükle ya da sus. Cidden sıktınız.
Dostum benim pc de 1909 sürümündeydi pc kendisi otomatik güncelleme yapmış arka planda sabah kalkıp pc yi açtığımda pc yeni güncellemeye geçmişti
Bende geri 1909 sürümüne tekrar dönüş yaptım hile 20h için kullanışlı olsa güzel olacak işte de 1909 sürümune geçmek herkes için sıkıntı işte
Neden 1909 sürümü dersen dostum sana şöyle anlatayım 20h sürümunde bazı c++ c# dili yazılmış programlarda win 10 çok sıkıntı çıkarıyor
Zaten microsoft 3.parti yazılımlara karşı bir savaş başlatma yolunda ve win 10 a gelecek yeni güncellemeler ile bunların önlerine geçmeye çalışıyorlar durum bundan ibaret dostum
Aga Kusura bakma da siz eğitilmezsiniz ya :ddd kanka yok yok gelmeyecek güncelleme falan hep aynı başlıkları açmayın. Gelmeyecek. Ya 1909 sürümünü yükle ya da sus. Cidden sıktınız.
Aslında burada riske atılacak birşey yok 1909 sürümü her zaman daha iyidir 1607 1603 gibi sürümler windowsun en sade halleri'dir ve en performanslı olduğu dönemlerdir o sürüme geçseniz her yönden performans artışıda sağlarsınız bence fakat bendede 20h2 var ve gerek duymuyorum lazım olan o sürümleri yükleyebilir bende lazım olmadığı halde yükleyeceğim mesela
Aslında dediğin bir yandan mantıklı ama onlarında haklı sebepleri var sitede kolayla anlatan rehberler var onları kullanabilirsin işin kolaylaşır deneyebilirsin