format atmadan olmuyormu ? format atmak istemiyorum :/Desteklenmeyen sürümler hile çalışmayacaktır çünkü hile açarken herhangi hata alabilir. (injector failed, vb..) Sorunsuz hile çalışabilmek için 1909, 1903, 1809 sürümlerde format atman zorunludur.
versiyon değiştirmek istiyorsan format atman zorunlu dostumformat atmadan olmuyormu ? format atmak istemiyorum :/
Sıfırla olmadan format atarsan, olur. Daha önce sürüm yükseltme yapılmış olan eski sürüm geri dönüşü yapabilirsin. Sürüm yükseltme işlemleri yaptığında windows.old klasörde oluşturacaktır.format atmadan olmuyormu ? format atmak istemiyorum :/
dostum yükseltme yapmak istiyorsa win 10 dosyasını iso şeklinde atıp usb flash bellekten biostan sürüm yüksetmesi gerekliSıfırla olmadan format atarsan, olur. Daha önce sürüm yükseltme yapılmış olan eski sürüm geri dönüşü yapabilirsin. Sürüm yükseltme işlemleri yaptığında windows.old klasörde oluşturacaktır.
Windows Update yada Windows Sürüm Yükseltme Aracı üzerinde yükseltme işlemler yapılır. Dostum bu sıfırla olmadan format atmasıdostum yükseltme yapmak istiyorsa win 10 dosyasını iso şeklinde atıp usb flash bellekten biostan sürüm yüksetmesi gerekli
windows uptada de sadece sürüm güncellemesi yaparsın dostum sürüm yükseltmek istiyorsan iso dosyası ile format çekmek gerekli illa da format çekmesine gerek yok ayarlarını koruyarak iso dosysası üzerinden yükseltme yapılabilirWindows Update yada Windows Sürüm Yükseltme Aracı üzerinde yükseltme işlemler yapılır. Dostum bu sıfırla olmadan format atması
Anladım dostum bu iso açıp setup.exe çalıştırınca kurulumu yaptığı biliyorumwindows uptada de sadece sürüm güncellemesi yaparsın dostum sürüm yükseltmek istiyorsan iso dosyası ile format çekmek gerekli illa da format çekmesine gerek yok ayarlarını koruyarak iso dosysası üzerinden yükseltme yapılabilir
Şuan yüklüyorum birde 300 yorumu tamamlayabilirsem çok güzel olacakFormat atman lazim 1809 . 1909 surumunu yuklemen lazim
Hocam şuan format ISO dosyası indiriyorum da sizce en iyi hangi sürüm ?Desteklenmeyen sürümler hile çalışmayacaktır çünkü hile açarken herhangi hata alabilir. (injector failed, vb..) Sorunsuz hile çalışabilmek için 1909, 1903, 1809 sürümlerde format atman zorunludur.
Hocam teşekkürler bilgilendirdiğiniz icinSıfırla olmadan format atarsan, olur. Daha önce sürüm yükseltme yapılmış olan eski sürüm geri dönüşü yapabilirsin. Sürüm yükseltme işlemleri yaptığında windows.old klasörde oluşturacaktır.
Şuan indiriyorum saol teşekürlermecburen 1909 formatı atıcaksın kanka başka yolu yok
Hocam teşekkürler bilgilendirdiğiniz icin
Şuan indiriyorum saol teşekürler
Yaparsin be dostum zamanla sabır işitamamlayabilirsem