7 Mar 2021 #1 Kuru Kafa K Seçkin Üye Katılım 1 Ağu 2016 Mesajlar 327 Çözümler 2 Tepki puanı 16 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Wolftü hilesinde og dövmesi, güçlü kullanıcı, yeşil oda var mı yoksada gelecek mi yazabilir misiniz? (sen onaylı üyesin kullanabiliyor musun yazanlar oluyor seçkin üye olmaya çalışıyorum olursam inşallah kullanacağım) Moderatörün son düzenlenenleri: 7 Mar 2021
Wolftü hilesinde og dövmesi, güçlü kullanıcı, yeşil oda var mı yoksada gelecek mi yazabilir misiniz? (sen onaylı üyesin kullanabiliyor musun yazanlar oluyor seçkin üye olmaya çalışıyorum olursam inşallah kullanacağım)
Çözüm R R Reddent 7 Mar 2021 saydıkların hilede yok diye biliyorum. gelecek olsa da zaten güncelleme ile gelir ve hile açıklamasında yazar.
saydıkların hilede yok diye biliyorum. gelecek olsa da zaten güncelleme ile gelir ve hile açıklamasında yazar.
7 Mar 2021 #2 Reddent R Seçkin Üye Katılım 9 Kas 2016 Mesajlar 477 Çözümler 5 Tepki puanı 27 Ödüller 6 9 HİZMET YILI saydıkların hilede yok diye biliyorum. gelecek olsa da zaten güncelleme ile gelir ve hile açıklamasında yazar. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
saydıkların hilede yok diye biliyorum. gelecek olsa da zaten güncelleme ile gelir ve hile açıklamasında yazar.
7 Mar 2021 Yasaklandı #3 aslan78 A SİHİRBAZ SQER Banlı Üye Katılım 27 Eyl 2020 Mesajlar 302 Çözümler 3 Tepki puanı 20 Yaş 26 5 HİZMET YILI Og dövmesi güçlü kulanıcı gibi şeyler yok ama damage filan var Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Mar 2021 Konuyu başlatan #4 Kuru Kafa K Seçkin Üye Katılım 1 Ağu 2016 Mesajlar 327 Çözümler 2 Tepki puanı 16 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Reddent' Alıntı: saydıkların hilede yok diye biliyorum. gelecek olsa da zaten güncelleme ile gelir ve hile açıklamasında yazar. Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler konu kapatılabilir. Oyla 0 Olumsuz oyla
Reddent' Alıntı: saydıkların hilede yok diye biliyorum. gelecek olsa da zaten güncelleme ile gelir ve hile açıklamasında yazar. Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler konu kapatılabilir.
7 Mar 2021 Moderatör #5 xtragyne1st Несмотря на предателей, я все еще стою. Co - Admin Katılım 18 Tem 2017 Mesajlar 11,973 Çözümler 595 Tepki puanı 6,680 Ödüller 21 8 HİZMET YILI Kuru Kafa' Alıntı: teşekkürler konu kapatılabilir. Genişletmek için tıklayın ... Bu tarz durumlarda rapor sistemini kullanarak belirtelim. Topic locked Oyla 0 Olumsuz oyla
Kuru Kafa' Alıntı: teşekkürler konu kapatılabilir. Genişletmek için tıklayın ... Bu tarz durumlarda rapor sistemini kullanarak belirtelim. Topic locked