- Yasaklandı
ekran kartı amd r7 series 200 işlemci i5 3600 ghz 16 gb ram 1 tb hd de ne alaka kanka özelliklerlebilgisayarının özellikleri neler ?
bazen 1. nesil işlemciler eski nesil oyunları çalıstıramıyo bu yüzden sordum - sorununa geçelim 1. sürücülerin güncel olmaya bilir 2. virüs bulaşmış olabilir 3. oyunu silip yüklemeyi deneye bilirsinekran kartı amd r7 series 200 işlemci i5 3600 ghz 16 gb ram 1 tb hd de ne alaka kanka özelliklerle
kanka wolfteamı yenı yukledım zaten hılesız normal bı sekılde calısıyor hıleyı acınca yanı daha oyuna grıyıorum kapanıyo bılgısayarınız sorunla karsılastı dıyor hılesız acıyor yanıbazen 1. nesil işlemciler eski nesil oyunları çalıstıramıyo bu yüzden sordum - sorununa geçelim 1. sürücülerin güncel olmaya bilir 2. virüs bulaşmış olabilir 3. oyunu silip yüklemeyi deneye bilirsin
benim söyleye bileceğim şeyler bukadar umarım işine yarar
nasıl yuklucem kanka denedım denedım bı 1909 sürümü yazmıyoben 1909 sürünü yükledim çalışıyor sorunsuz
Evet formatlaman lazım pc yi eğer wolftü hilesini istiyorsannasıl yuklucem kanka denedım denedım bı 1909 sürümü yazmıyo
birde sürümü indirince uygulamaların falan sıfırlanıyormu pc falan