Çözüldü Wolftü için tekrardan hile gelir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
şu sıralar wolftüye ciddi bir şekilde ilgi var ve bazı sunuclarda dolmaya başladı onun için bi hile ile ilgilenseniz çok mükemmel olur bence gelirse cidden çok mutlu oluruz sizden ricamızdır...

Çözüm
Kurucumuz @nader11ndeu tarafından uzun bir süre önce bu konuya nokta konmuştu bu yüzden Wolftü ile alakalı herhangi bir çalışma olmayacağını sizlere söyleyebilirim. Yine de geri bildiriminiz için teşekkür ederiz, iyi forumlar dileriz.

1669903344004.png
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
şu sıralar wolftüye ciddi bir şekilde ilgi var ve bazı sunuclarda dolmaya başladı onun için bi hile ile ilgilenseniz çok mükemmel olur bence gelirse cidden çok mutlu oluruz sizden ricamızdır...
ilk kullandığım hile o oyundaydı küçüktüm sevinmiştim resmen :d aga be facebook da çıkıyodu hileler

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Sunucular dolmaya başladı derken? 1-2 kanal anca dolu oluyor o da max. wolftü geri de kaldı, hile çıkartmazlar

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Kurucumuz @nader11ndeu tarafından uzun bir süre önce bu konuya nokta konmuştu bu yüzden Wolftü ile alakalı herhangi bir çalışma olmayacağını sizlere söyleyebilirim. Yine de geri bildiriminiz için teşekkür ederiz, iyi forumlar dileriz.

1669903344004.png

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...