NOTLAR: Piyasada İllegal Hack Yok Şuan Herkesten Önce Paylaşayım Dedim Arayanlara İyi Eğlenceler..!
Her Hangi Bir Log Sorunu Yoktur! LÜTFEN YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN!
BİLDİRİ:Biraz Yavaş Atlıyor, Hızlı Atlamak İsteyenler Envanterinde Yeniden Doğuş Sıfırlama Kullanmaları Önerilir.
EK ÖZELLİKLER Sol Üst Köşede FPS Sistemi,
Sol Üst Köşede Saat Sistem,
Sol Üst Köşede Hile Aktif-Pasif Özelliği, DEL TUŞU İLE AKTİF OLUR END TUŞU İLE KAPANIR!
Sevgili Memoryhackers Ailesi. Benim Bilgisayar Windows 10. Ne Yaptıysam Çare Bulamadım. Wolfteamda K.Adı Ve Şifreyi Giriyorum. Xigncode Gelmiyor Ve Oyun Açılmıyor. Yardım Edebilir Misiniz ?
Sevgili Memoryhackers Ailesi. Benim Bilgisayar Windows 10. Ne Yaptıysam Çare Bulamadım. Wolfteamda K.Adı Ve Şifreyi Giriyorum. Xigncode Gelmiyor Ve Oyun Açılmıyor. Yardım Edebilir Misiniz ?
Gençler Anlaşılan Şuan Sadece Wİn 7 lerde Çalışıyor Pc me Format Atıp Güncelleme Getireceğim Bu Durum Baya Uzun Olacak Ama Yapacak Bir şey yok beklemelisiniz :?
yok benim için sorun olmaz ama mod. lar pek umursamazlar böyle şeyleri direkt kuralları okuyacaksın v.s yaşadıgım durumlar sen direkt msj at bana ordan yardım etmeye çalışayım.