Seçkin Üye
Dostum softnyx tr den farklı yabancı server kurulum sitesi arkadaş tr den indirmek istese softnyx da öyle bi seçenek yok zaten direkt tr sitesinden indirir . latino veya mena ' yı kurmaya çalışıyorhocam normal orjinal web sitesi varken neden softynx den indiriyorsun ki ?
anladım hocam kusura bakmayın benim aklım direk tr ye gittiDostum softnyx tr den farklı yabancı server kurulum sitesi arkadaş tr den indirmek istese softnyx da öyle bi seçenek yok zaten direkt tr sitesinden indirir . latino veya mena ' yı kurmaya çalışıyor
yok yok estağfurullah sorun değil . kolay gelsin iyi hileleranladım hocam kusura bakmayın benim aklım direk tr ye gittibilgi için teşekkür ederim
hocam mobil internet oyunucusuyum daha az mb diye torrent indirmiştimTorrentten değil de Game client download'dan indir. Dosya indikten sonra masaüstüne at sıkıştırılmış olduğu için hatalı kurum yapıyor . masaüstüne attıktan sonra sağ tıklayıp dosyaları çıkart yap dosyalar çıktıktan sonra kurulumu yap Eğer wolftü latino softnyx indirdiysen Hotspotshield vpn açıp giriş yapmak zorundasın türkiyeden girişi engellediler çünkü . eğer menaysa gerek yok direkt giriş yapabilirsin
Anlamaktayım fakat oyunu kurduktan sonra ek dosyaları da oyunun launcherinde yüklemek zorunda kalıyorsun ve 2 gb ' da bi o kadar varhocam mobil internet oyunucusuyum daha az mb diye torrent indirmiştimneyse internet olunca dediğiniz gibi indiririm artık
latinonun giriş tekniği için teşekkürler kardoTorrentten değil de Game client download'dan indir. Dosya indikten sonra masaüstüne at sıkıştırılmış olduğu için hatalı kurum yapıyor . masaüstüne attıktan sonra sağ tıklayıp dosyaları çıkart yap dosyalar çıktıktan sonra kurulumu yap Eğer wolftü latino softnyx indirdiysen Hotspotshield vpn açıp giriş yapmak zorundasın türkiyeden girişi engellediler çünkü . eğer menaysa gerek yok direkt giriş yapabilirsin
eyvallah ben teşekkür ederim şöyle bir şey daha söyleyeyim hotspot shield biraz sıkıntılı bir vpn hizmet programı çoğu zaman bağlanma problemleri yaşıyor yani kastım programı açmaya çalışırken bir şeyler ters gitti çözmeye çalışıyoruz gibi bir hata veriyor o durumla karşılaşırsan eğer windows + klavyede ki r tuşuna basıp services.msc yaz hotspotshield ı bul sağ tıklayıp başlat de sorun çözülecektir iyi forumlarlatinonun giriş tekniği için teşekkürler kardo
kapalı hocam defender ve antivirüsSoftnyx biraz sıkıntılı oyunu kurarken anti-virüs programlarını ve defenderı kapat. Aynısını TR sunucusunda yaşamıştım güncelleme falan yapmıyodu oyun da açılmıyodu. Defenderi kapattım.
anladım hocam neyse internet olunca dediğiniz gibi game client indiririm onda sorun çıkmaz değil miAnlamaktayım fakat oyunu kurduktan sonra ek dosyaları da oyunun launcherinde yüklemek zorunda kalıyorsun ve 2 gb ' da bi o kadar var
Hayır dediklerimi adım adım yaparsan 0 sorun çıkacak bu arada latino mu indiriyorsun mena ( arabic mi )anladım hocam neyse internet olunca dediğiniz gibi game client indiririm onda sorun çıkmaz değil mi
valla softnyx sitesinden direk tıklıyorum indir diye game client WolfteamIS indiriyor o neyse onu indiriyorumHayır dediklerimi adım adım yaparsan 0 sorun çıkacak bu arada latino mu indiriyorsun mena ( arabic mi )
o indirdiğin wolftü latino serveri heh işte bak yukarıda yazmıştım latinoya giriş tekniğini okursan sıkıntı çekmeden gireceksinvalla softnyx sitesinden direk tıklıyorum indir diye game client WolfteamIS indiriyor o neyse onu indiriyorum
Pardon pardon affına sığınıyorum WolfteamIS yi latino ile karıştırdım international serveri kuruyorsun kusuruma bakma hotspotshield mesajını dikkate alma tekrardan özür diliyorum ikisi birbirine çok benziyor diye karıştırdımvalla softnyx sitesinden direk tıklıyorum indir diye game client WolfteamIS indiriyor o neyse onu indiriyorum
Yok kanka ne özrü çok teşekkürler çok yardımcı oldun sayende düzgün indirdim sağol tekrardano indirdiğin wolftü latino serveri heh işte bak yukarıda yazmıştım latinoya giriş tekniğini okursan sıkıntı çekmeden gireceksin
Pardon pardon affına sığınıyorum WolfteamIS yi latino ile karıştırdım international serveri kuruyorsun kusuruma bakma hotspotshield mesajını dikkate alma tekrardan özür diliyorum ikisi birbirine çok benziyor diye karıştırdım
Açılsın da gerisini boşver hata falan almadın di miYok kanka ne özrü çok teşekkürler çok yardımcı oldun sayende düzgün indirdim sağol tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?