.net framework 3.0 yükleyip tekrar bana ulaşır mısın ?tamamda dostum ben oynayamıyorum sorun burada zaten herşeyi yaptım olmadı ayrıca sadece bende olsa benlik vardır fakat bir kaç kişide olduğunda genel bir problem haline dönüşüyor kimisinde çalışır kimisinde çalışmaz bu sabah bendede çalışıyordu bir kaç saat önce bozuldu
Sorununuz gayet basit, Google>Çerezler>Hepsini temizle
Tüm arama geçmişini sil.
İyi forumlar
Test edip yorumumu ekleyeceğim, bekleyin lütfen
Tüm çerezleri temizlemenizi söyledim hocam.Yok olmadı maalesef 1 haftalık çerez temizledim çalışmadı 3-4 gündür kullanıyordum hileyi
Tüm çerezleri temizlemenizi söyledim hocam.
ek olarak %temp% dosyasını da temizleyin
Google Chrome kullanıyorsunuz değil miTüm çerezleri temizledim birçok sitede üyeliğimide tekrar girmem gerekicekte %temp% klasörünüde temizledim adblockerim yok vede güvenlik duvarımda kapalı ek bir virüs programı yazılımıda kullanmıyorum
Google Chrome kullanıyorsunuz değil mi
Opera ile dene ve aldığın hatayı buraya ss olarak at, tam olarak neymiş öğrenelim.Evet, opera falanda mevcut ama
Opera ile dene ve aldığın hatayı buraya ss olarak at, tam olarak neymiş öğrenelim.
Galiba hilede bir sorun var, sabah bir kaç arkadaşta bana ulaştı @Eren hocam bakabilir misinizEkli dosyayı görüntüle 61833
Bilgisayarı resetledim tempe girip hepsini sildim tekrardan loaderi indirdim defender zaten kapalıydı fakat olmadı
Hileyi kullanmıyorum dostum. Bilemiyorum o yüzden. Hile konusunda yorum olarak belirtin. Bir problem varsa kurucumuz zaten bakacaktır.Galiba hilede bir sorun var, sabah bir kaç arkadaşta bana ulaştı @Eren hocam bakabilir misiniz
Galiba hilede bir sorun var, sabah bir kaç arkadaşta bana ulaştı @Eren hocam bakabilir misiniz
"Hile konusunda yorum olarak belirtin. Bir problem varsa kurucumuz zaten bakacaktır."Bu konuyu LeftSpace'ye ileteceğim.
hilede sorun yok oynuyorum benGaliba hilede bir sorun var, sabah bir kaç arkadaşta bana ulaştı @Eren hocam bakabilir misiniz
hilede sorun yok oynuyorum ben
windows sürümün kaç update ile 20h2 ye çekmiş olabilirmitamamda dostum ben oynayamıyorum sorun burada zaten herşeyi yaptım olmadı ayrıca sadece bende olsa benlik vardır fakat bir kaç kişide olduğunda genel bir problem haline dönüşüyor kimisinde çalışır kimisinde çalışmaz bu sabah bendede çalışıyordu bir kaç saat önce bozuldu
.net framework 3.0 yükleyip tekrar bana ulaşır mısın ?tamamda dostum ben oynayamıyorum sorun burada zaten herşeyi yaptım olmadı ayrıca sadece bende olsa benlik vardır fakat bir kaç kişide olduğunda genel bir problem haline dönüşüyor kimisinde çalışır kimisinde çalışmaz bu sabah bendede çalışıyordu bir kaç saat önce bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?