wolftü | Inventory , Fly & Ghost Hack Test

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E- Sporcu Orkun
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm dostlar , wolftü için çıkaracağım hilenin ufak bi fragmanını sizlere sunuyorum . Menü hakkındaki görüşlerinizi iletirseniz sevinirim . Hilenin yaklaşık %40 lık bir bölümü bitmiş bulunmakta . Esp , karakter ve bi kaç classı alıp , menüye bi kaç tools daha ekliyip sizlere sunacağım . TR , Softynx ve Aeria Games olarak da isteğe göre çıkarabilirim , hile undetected şekilde kodlandığı için diğer sv. lerde de log almıyacaksınız . Aimbot üzerinde de çalışıyoruz eğer duvar kontrolü ayarlıyabilirsem süper bir hile sizleri bekliyor , iyi forumlar ...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Menüde bulunan renk kötü olmuş kardeşim yani göz yoran bir renk olmuş o rengi birazda mat bir renk vb yapabilirsin ve tasarım biraz özenilmemiş gibi

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bu arada imgui gibi bir framework kullanabilirsin kardeşim özellik olarak daha iyi olabilir x3 detected mi hala bilmiyorum ama

E- Sporcu Orkun
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bu arada imgui gibi bir framework kullanabilirsin kardeşim özellik olarak daha iyi olabilir x3 detected mi hala bilmiyorum ama
Dostum imguiyi 1 sene önce kullandım ve reset hookunu ayarlıyamadım malesef , oyuna girince kaybolma gibi bir sıkınısı var .
Yoksa şimdiye kadar çoktan bitirmiştim

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
süperisn adamım sabırsızlıkla bekliyorum. kullanırsak ban yermiyiz bu arada. seninle oyunda karşılaşmıştık. 2 hafta önce paylaşıcam demiştin

E- Sporcu Orkun
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
süperisn adamım sabırsızlıkla bekliyorum. kullanırsak ban yermiyiz bu arada. seninle oyunda karşılaşmıştık. 2 hafta önce paylaşıcam demiştin
Ban sıkıntısı yok dostum Daha rahat bir kullanım için GUI'yi değiştiriyorum .Ayrıca ban konusuna gelirsek hiçbir hile yapımcısı benim yazılımımı kullanırsanız ban yemezsiniz diyemez . Sebebi ise , hileyi kullanan kişi sizsiniz hile yapımcısı değil ve özellikleri açtığınızda karşı tarafın bunu anlıyacağı şekilde kullanırsanız zaten ss ler alındığı taktirde banned olacaksınız .Yani şuanda 2 yıldızım ve banned gibi bir durum yok , hile sağlam ve kullanışlı . Tabi gidip teamkill açarsanız , wallhot açarsanız tabikide ban yersiniz ...
Hesabımın güvenliği için bazı yerleri kırpmak zorunda kaldım ;

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
müthiş hile olmu ş bekliyoruz

kardeşim özele bakarmısın ?

bana oyun içi instert tuşlu kodlamaya yardım ede bilirmisin abi ?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
abi aim bot ayarlanabilecek mi kafa gövde hassasiyet felan efsane olmuş elinize sağlık bu arada bekliyoruz

hile gelirmi bu gün

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
aynen söylediklerin doğru, bu yüzden kendi hilemde teamkill kodlamadım, belli etmemek önemli. bende tek yıldızla hle yapıyorum.. görüntü vermezsek pek sıkıntı yok doğru.. ama bir kaç hile var şu ana kadar kullandığım, direk 1 ay ban atıyor belli etsende etmesende. senin hleyi kullanıcam sen paylaş bir, sağol

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Hile guzele benziyor insallah kisa sure içinde paylaşirsiin

☞ MaMo434376
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
keşke bende c++ dilini bilsem

Üye
8 HİZMET YILI
Bizim lucky > Fireval > Maildaw ne ara maildaw

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...