Kendisi emekli hocam , konuyu okursanız daha yapım aşamasında olduğunu göreceksiniz .çalışıyor mu ?
Dostum imguiyi 1 sene önce kullandım ve reset hookunu ayarlıyamadım malesef , oyuna girince kaybolma gibi bir sıkınısı var .Bu arada imgui gibi bir framework kullanabilirsin kardeşim özellik olarak daha iyi olabilir x3 detected mi hala bilmiyorum ama
Ban sıkıntısı yok dostumsüperisn adamım sabırsızlıkla bekliyorum. kullanırsak ban yermiyiz bu arada. seninle oyunda karşılaşmıştık. 2 hafta önce paylaşıcam demiştin
aynen söylediklerin doğru, bu yüzden kendi hilemde teamkill kodlamadım, belli etmemek önemli. bende tek yıldızla hle yapıyorum.. görüntü vermezsek pek sıkıntı yok doğru.. ama bir kaç hile var şu ana kadar kullandığım, direk 1 ay ban atıyorBan sıkıntısı yok dostumDaha rahat bir kullanım için GUI'yi değiştiriyorum .Ayrıca ban konusuna gelirsek hiçbir hile yapımcısı benim yazılımımı kullanırsanız ban yemezsiniz diyemez . Sebebi ise , hileyi kullanan kişi sizsiniz hile yapımcısı değil ve özellikleri açtığınızda karşı tarafın bunu anlıyacağı şekilde kullanırsanız zaten ss ler alındığı taktirde banned olacaksınız .Yani şuanda 2 yıldızım ve banned gibi bir durum yok , hile sağlam ve kullanışlı . Tabi gidip teamkill açarsanız , wallhot açarsanız tabikide ban yersiniz ...
Hesabımın güvenliği için bazı yerleri kırpmak zorunda kaldım ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?