6 Eyl 2016 Yasaklandı #1 The Black T Onaylı Üye Katılım 19 Kas 2015 Mesajlar 71 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Arkadaşlar baştan söyleyim çok araştırdım ama bulamadım oyuzden buraya konuyu açtım yasaksa kilitleyip konuyu silebilirsiniz. Arkadaşlar ben oyunda karakterin valuesi ve geçici pointerini buluyorum ama kalıcı olan pointeri bulamıyorum taktiğini bilen varsaverebilirmi ?
Arkadaşlar baştan söyleyim çok araştırdım ama bulamadım oyuzden buraya konuyu açtım yasaksa kilitleyip konuyu silebilirsiniz. Arkadaşlar ben oyunda karakterin valuesi ve geçici pointerini buluyorum ama kalıcı olan pointeri bulamıyorum taktiğini bilen varsaverebilirmi ?
7 Eyl 2016 #2 Vabartum V Onaylı Üye Katılım 9 May 2016 Mesajlar 103 Tepki puanı 2 Yaş 29 10 HİZMET YILI kardeşim kalıcı pointer diye bişey yyok oyuna yama geldiği an bulduğun tüm pointler işlevini kaaybeder boşuna arama bence
kardeşim kalıcı pointer diye bişey yyok oyuna yama geldiği an bulduğun tüm pointler işlevini kaaybeder boşuna arama bence
7 Eyl 2016 #3 kadirbeywt K Onaylı Üye Katılım 24 Ocak 2016 Mesajlar 145 Tepki puanı 0 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Kalıcı Pointer diye bişey yok boş yere arama
7 Eyl 2016 #4 Koray K Nothing. Süper Üye Katılım 30 Nis 2016 Mesajlar 957 Tepki puanı 37 10 HİZMET YILI Kalıcı pointer diye birşey yoktur kategoriden geçici pointer bulabilirsiniz.