- Yasaklandı
-
nokyasına virgülüne kadar haklısın
yılların tecrübesiKapanmaz kapanacağı varsa da ben bilmezmiyim onları para için yapmayacakları yok, o ortamları çok iyi bilirim.
Kapanmaz kapanacağı varsa da ben bilmezmiyim onları para için yapmayacakları yok, o ortamları çok iyi bilirim.
En fazla battleye gelir.
Kardeş sende haklısın ama bu adamlarda oyundan parayı kaldırsa para kazanamaz wolfteamın tek sorunu oyundaki adaletsizlik biraz pubg ve cs go yu örnek alsalar adamlar oyundaki paralı olan hiçbir şeyin mesela skinler ve kıyafetler oyuna etki etmiyor işte wölftüde biraz adaleti sağlamalı
meraba wolftü da xingcode 3 alert hatası alıyom ne yapmam gereek
Helal SanaŞurda Yanışın wolftü strsen 5 tane bypass korur ama zulu gibi diğer oyunlarda koruması yok mesel batlleye onu satın alsalar güzel olur ben kırardım sistemi
Qoley kapandı kardeşim wolftü'ın kapanması muhtemel. Ordaki g ama Yazınca düzeltiyor sitenin oyunlara garezi var sanırımWoftüde hile ne zamandır var kapandımı kapanmadı bundan sonrada kapanmaz
golsey kapandımı ?Qoley kapandı kardeşim wolftü'ın kapanması muhtemel. Ordaki g ama Yazınca düzeltiyor sitenin oyunlara garezi var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?