27 May 2018 #1 ofclanss O Onaylı Üye Katılım 1 May 2018 Mesajlar 53 Tepki puanı 2 Yaş 31 8 HİZMET YILI Öncelikle Selamun Aleyküm Ben karakter sayısını felan giriyorum sonra 3-4 saniye sonra integer hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı ?
Öncelikle Selamun Aleyküm Ben karakter sayısını felan giriyorum sonra 3-4 saniye sonra integer hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı ?
27 May 2018 #2 Lyceion CoreCheat CSGO Griffin Premium Katılım 10 May 2016 Mesajlar 1,766 Çözümler 5 Tepki puanı 720 Ödüller 14 Yaş 25 Sosyal 10 HİZMET YILI Hatanı pek anlamadım ama tahminimce şunu yapman lazım textboxtaki değer string olarak girilir. onu integer a çevirmen lazım. Onu da: Kod: int krktrint = 0; Int32.TryParse(karakterText.Text, out krktrint); Şeklinde yaparsın ve karakteri de krktrint e setlersin... Oyla 0 Olumsuz oyla
Hatanı pek anlamadım ama tahminimce şunu yapman lazım textboxtaki değer string olarak girilir. onu integer a çevirmen lazım. Onu da: Kod: int krktrint = 0; Int32.TryParse(karakterText.Text, out krktrint); Şeklinde yaparsın ve karakteri de krktrint e setlersin...