ciddi misin bir anlatırmısın bulamadım benVar özelliklerde kardeşim iyi incele
Kardeşim var da çoğu kişide açlılmıyor yine de bir şansımı deneyim dersen hekin adı Serious Sam. Wolftü kategorisinde bulabilirsin heki.wolftü hilesi kulllanıyorum ama hep düz kurt oluyor karakter yok mu hilede ben mi rastlayamadım özel versiyon bari olsaydı ben kurtla oynamayı seviyordum
ha onu denedim ama sıkıntılı gibi insert tuşuna basınca hile ekranı gelmiyorduKardeşim var da çoğu kişide açlılmıyor yine de bir şansımı deneyim dersen hekin adı Serious Sam. Wolftü kategorisinde bulabilirsin heki.
Serious sami indir orada inventory kısmı var alttan 3 ncü yada 2 orda kırmızı mavi seç karakterleri oyuna girmeden fakat kurta yansıyor mu bilmiyorum dene istersenciddi misin bir anlatırmısın bulamadım ben
Kanka bende çalışmıyor ama çalıştığını söyleyen arkadaşlar var ben oyunda da denk geldim bir tanesineserious sam çalışmıyor diye biliyorum peki ya sizde çalışıyor mu ?
insert tuşuna basınca hile ekranı gelmesi lazım ama gelmiyorserious sam çalışmıyor diye biliyorum peki ya sizde çalışıyor mu ?
Sistem nedirha onu denedim ama sıkıntılı gibi insert tuşuna basınca hile ekranı gelmiyordu
insert tuşuna mı basıyordun hile ekranı içinkanka bende sıkıntısız çalışıyordu dün
sam vip hackde ınventory kısmında karakter seçebilirsin. og bile varwolftü hilesi kulllanıyorum ama hep düz kurt oluyor karakter yok mu hilede ben mi rastlayamadım özel versiyon bari olsaydı ben kurtla oynamayı seviyordum
Home tuşunuda deneinsert tuşuna basınca hile ekranı gelmesi lazım ama gelmiyor
serSerious sami indir orada inventory kısmı var alttan 3 ncü yada 2 orda kırmızı mavi seç karakterleri oyuna girmeden fakat kurta yansıyor mu bilmiyorum dene istersen
knk aslında çözümü çok basit sen hileyi enjekte ettiğinde oyun tam ekran oluyor değilmi bendede gözükmüodu hile öyle ancak ekran kartı ayarlarında ölçeklendirmeyi bulup tam panel den çıkarırsan sorunun çözüldüğünü göreceksin iyi günler dileriminsert tuşuna mı basıyordun hile ekranı için
çalışıyor fakat windows 10 sürümünün yeterli olması gerekiyorserious sam çalışmıyor diye biliyorum peki ya sizde çalışıyor mu ?
windows 10 sistem yeterli bir sıkıntı yok diğer hile çalışıyor zatenSistem nedir