ilhami123123' Alıntı:çok güzel maşallah
MelanKolic19' Alıntı:İyi; yeni konun "KURALLARA" uymuş en azından, yaptığın saygısızlığı da anlamışsındır(!) umarım.
Cry' Alıntı:5 para etmez hesap 1.si hesap GP etkinliğinde kasılmış 7K ölüm 3K öldürme nedir arkadaş? Zaten herşey hediye hesapta katılmıyorum
Adam olamayana söylenilen laflar boş gelir,İsimsizGhost' Alıntı:ilhami123123' Alıntı:çok güzel maşallah
teşekkür ederim
MelanKolic19' Alıntı:İyi; yeni konun "KURALLARA" uymuş en azından, yaptığın saygısızlığı da anlamışsındır(!) umarım.
boş konuşuk yapmayında konuda belirttim katılmayacaksan yazma ve saygısızlık yaptığımda yok çünkü bazı kendini bir bok sananlar dolu bura !
Cry' Alıntı:5 para etmez hesap 1.si hesap GP etkinliğinde kasılmış 7K ölüm 3K öldürme nedir arkadaş? Zaten herşey hediye hesapta katılmıyorum
katılmayacaksan boş yapıp yorum yazma ! konuyu tam oku !
MelanKolic19' Alıntı:Adam olamayana söylenilen laflar boş gelir,İsimsizGhost' Alıntı:teşekkür ederim
boş konuşuk yapmayında konuda belirttim katılmayacaksan yazma ve saygısızlık yaptığımda yok çünkü bazı kendini bir bok sananlar dolu bura !
katılmayacaksan boş yapıp yorum yazma ! konuyu tam oku !
Amacım hatanı sana hatırlatmaktı kartal çar * kimde bile değil,
Saygısızlık yapmadım diyosun (!) bi b*k sananlar diyosunya hani kendini bi b*k sanan varsa oda sensin !
Kardeş kusura bakmada burda kimse senin Keyfin için konuyu temiz tutqmaz illaki eleştirenler olacak
Herşeyi geçtim lan Kurallara uymuyorsun diyo adam sen orda konun derdindesin
Ne istiyosun abonemi , like mı ?
s*ktiri git şu forumdan sana 20 hesapla abone olcam söz ! Kodumun öküzü
İsimsizGhost' Alıntı:MelanKolic19' Alıntı:Adam olamayana söylenilen laflar boş gelir,
Amacım hatanı sana hatırlatmaktı kartal çar * kimde bile değil,
Saygısızlık yapmadım diyosun (!) bi b*k sananlar diyosunya hani kendini bi b*k sanan varsa oda sensin !
Kardeş kusura bakmada burda kimse senin Keyfin için konuyu temiz tutqmaz illaki eleştirenler olacak
Herşeyi geçtim lan Kurallara uymuyorsun diyo adam sen orda konun derdindesin
Ne istiyosun abonemi , like mı ?
s*ktiri git şu forumdan sana 20 hesapla abone olcam söz ! Kodumun öküzü
sen gelsene ts3 adresine gösterim sana saygısızlığıda eleştirmeyide
MelanKolic19' Alıntı:İsimsizGhost' Alıntı:sen gelsene ts3 adresine gösterim sana saygısızlığıda eleştirmeyide
ts Kullanmiiyorum ben
İsimsizGhost' Alıntı:MelanKolic19' Alıntı:ts Kullanmiiyorum ben
İndir gel ts3 adresine sorun ne bakalım sorunun neymiş senin hallederiz
MelanKolic19' Alıntı:İsimsizGhost' Alıntı:İndir gel ts3 adresine sorun ne bakalım sorunun neymiş senin hallederiz
Sorun sensin kardeşim senin sorununu ben halledemem kb
İsimsizGhost' Alıntı:MelanKolic19' Alıntı:Sorun sensin kardeşim senin sorununu ben halledemem kb
ne oldu dün ağa kesildin senlen işim bitmedi haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?