Süper Üye
Klan ismi için değerlendirmenizi yazdım hocamBen varım. Klan ismi MemorySoldiers olsun ya da MHSoldiers farketmez
Nick: Leopinx
O zaman oyundaki nick inizi yazın değerlendirmeye alırızvalla beni cok kaybedersinizsüper degilim ama oyunda süperdim
reis ben 5-6 sene oldu bırakalı ondan öncede 4-5 sene geçmişim var vip hileyle oynardım hep hilede olmayınca bıraktım pubg mobile devam ettim hileden faydalansaydım kurardım tekrarO zaman oyundaki nick inizi yazın değerlendirmeye alırız
Hile zaten güncelleme aşamasındaşuanki wolf te anti cheat programı aşırı güçlü ama aşabilirseniz bende süper üye kasıp gelirim
Ben varım. Klan ismi MemorySoldiers olsun ya da MHSoldiers farketmez
Eğer bileginize güveniyorsanız isminizi yazın değerlendiririzreis ben 5-6 sene oldu bırakalı ondan öncede 4-5 sene geçmişim var vip hileyle oynardım hep hilede olmayınca bıraktım pubg mobile devam ettim hileden faydalansaydım kurardım tekrar
yaşlandık ya üni zamanlarıydıEğer bileginize güveniyorsanız isminizi yazın değerlendiririz
umarım yeterince başarılı olurfikir güzel uygulanması ne kadar başarılı olacak merak ediyorum
Benim hoşuma gitti klan ismi olabilir bence benim nick:dealygun8 benide eklersen sevinirimBen varım. Klan ismi MemorySoldiers olsun ya da MHSoldiers farketmez
nickleri alayım hocamdostum bızde 2 ksıyız forumda bızde gelırız bızıde yazın
isminiz alındı hocamBenim hoşuma gitti klan ismi olabilir bence benim nick:dealygun8 benide eklersen sevinirimbirde haberleşmek için bir yer lazım hile geldikten sonra unuturuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?