- Yasaklandı
-
yok ban yersekde yeriz hile detect olunca yoksa kıme vıdeo alıp joygame atacagını sanmıyorum kankaAslında Zevkli olur ama sonra hepimiz birden ban yemeyelim
Iyı Olur Kankam ama artık o kadar kısı oynamıyor oyunu ama mantıklı eglencelı olurwolftu de klan kursak ks lerı full hileyle kassak joyyamlara kafa tutsak nasıl olur(seçkin üye altı yazmasın lütfen) klan kursun biri ben bilmiyorum pek nasıl kuruldugunu girelim kasalım beraber oda istilasına gideriz tek girince kick yioruz aşşa isim bırakın ekleyeyim.
son 3 yılda acayip oyuncu kaybetti wolftü ya hemde çok oyunun neredeyse 2 milyon oyuncusu var dı 1 milyonu ateş barut çıkınca bıraktı diğer 1 milyonu ise diriliş ler çıkıncaIyı Olur Kankam ama artık o kadar kısı oynamıyor oyunu ama mantıklı eglencelı olur
peki knk bişey sorucam şu EAC yeni geldi ya ben bu hileyi orjinal hesabımda mı kullanıyım yoksa fake mi wolf direk ban atıyormu ? eskiden atmıyordu mesela xincode de bunda atıyor mu ?Güzel kardeşim biz bunu daha önce denedik ve klanımız kapatıldı + 90 gün yasaklandık forum üyeleri olarak klanı doldurmuştuk boşa uğraşmayın yani.
Ban konusunu tam bilmiyorum ama önce yeni hesap açıp onda dene ban yemezsen gerçek hesabına geç.peki knk bişey sorucam şu EAC yeni geldi ya ben bu hileyi orjinal hesabımda mı kullanıyım yoksa fake mi wolf direk ban atıyormu ? eskiden atmıyordu mesela xincode de bunda atıyor mu ?
Aynen öyle iyi eğlenceler1 gün yeni hesapta takılıyım diyorsun yani
doğru ama yapacak birşey yok maalesef. elimizden bu kadarı geliyor zaten konudada oyunun %10 luk kısmı kaldıgı söylendi bunla yetinecegiz artık nabalımDediğin çok mantıklı geliyor ama oyun wlpden geçilmiyor. 4 5 kişi olsanızda sizi atarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?