kardeş inş bişey olmazsa 300 yorum olursa indirrim şuan gelebilirim ts atarmısın
hilesızım ts ip atarmısınız
Olur bana ts link at 300 yoruma ulaştığım da hile açarım.
karabatakailesi Yazıp Gelebilirsiniz Yada karabatak1.tsdns.org İle Gelebilirsiniz Gelince Rouxa Baktım Diyimklanın ismi ne gelirim klana ama bende ts yok
TS Gelirsen Tüm Bilgileri Sana Verebilirim karabatakailesi Veya karabatak1.tsdns.org Yazıp Gelebilirsinkardeşim olur geliriz klan bilgilerini paylaşırsan
server version is too old for command diyor dc var mı ?TS Gelirsen Tüm Bilgileri Sana Verebilirim karabatakailesi Veya karabatak1.tsdns.org Yazıp Gelebilirsin
Hayır Yok TS Varserver version is too old for command diyor dc var mı ?
discord ile kuralım bende ts yokkarabatakailesi Yazıp Gelebilirsiniz Yada karabatak1.tsdns.org İle Gelebilirsiniz Gelince Rouxa Baktım Diyim
Maalesef Kişiye Özel Discord Kuramam Var Olan Oyuncular TS Kullanıyor TS İndirebilirsin Kolay Kurulum Yer Kaplamaz Merak Etmediscord ile kuralım bende ts yok
klanın adı ne olcakMaalesef Kişiye Özel Discord Kuramam Var Olan Oyuncular TS Kullanıyor TS İndirebilirsin Kolay Kurulum Yer Kaplamaz Merak Etme
ben de klan kurdum TAKLACILAR75 diyeMaalesef Kişiye Özel Discord Kuramam Var Olan Oyuncular TS Kullanıyor TS İndirebilirsin Kolay Kurulum Yer Kaplamaz Merak Etme
Zaten Mevcut Kurulmuş Klanımız Var Sen Geliceksin Klana TS Adresine Gir Bekle Sadeceklanın adı ne olcak
ben de klan kurdum TAKLACILAR75 diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?