- Yasaklandı
-
Ah Osmanlı ah
Banlı Üye
Ben hiçbi kodlama bilmiyorum diyelim ki izleme kodu var galiba onu nasıl yaparımAnladığım okuduğum kadarıyla hiçbirşey bilmiyorsun
1-Wolftü kodları nereye yazılır nasıl kullanılır.
2-Bu kodlar hilemi hile ilemi çalışır
3-Bu kodlardan ban gelirmi
1. wolftü kodları hilene yazılır c#-visualbaşiç-c++ gibi dillere yazılır tabi bazı yerlerde koda uyumlu hale getirmen gerek
2. kodlar evet hile, hile denmez aslında oyunun belli bir şeyi yapmasını sağlayan kodcuklar, bunlar hile ile çalışır demek yanlış olur zaten hile bunlarla çalışıyor
3. türkiyede-dünyada wolftüde-baska oyunda ban yememe garnatisi verilemez her hile ban atar
youtubeden vb videolarına bakBen hiçbi kodlama bilmiyorum diyelim ki izleme kodu var galiba onu nasıl yaparım
Ses kartım bozuk izleyemem malesefyoutubeden vb videolarına bak
boş ver hazır hileleri kullanSes kartım bozuk izleyemem malesef
Hazır hile değil oboş ver hazır hileleri kullan
kodlar derken pointerleri diyo galibaKodlar Derken Ne Olarak?
Mesela Yazılım'ın Hiledeki Rolü Fix Yeme Süresini Uzatmaktır.
Ama Programlama Hiledir 1 Günde Fix Yer Araştırarak Forumda Hilelerin Nasıl Yapılacağını Görebilirsin.
Kardeşim en basit haliyle visual studio programında tasarladıkları hile menülerinin içine gömüyorlar bu kodları. Sen de oyuna o hileyle girip hilede gördüğün kutucuğa tıklıyorsun o kod aktif olup senin dediğin gibi adamları izleyebiliyorsun mesela. Yani o kodları alıp da oyun içerisinde bir yere yazmıyorsunBen hiçbi kodlama bilmiyorum diyelim ki izleme kodu var galiba onu nasıl yaparım
adamların normal yaptığı izleme kodlama mı hilemiKardeşim en basit haliyle visual studio programında tasarladıkları hile menülerinin içine gömüyorlar bu kodları. Sen de oyuna o hileyle girip hilede gördüğün kutucuğa tıklıyorsun o kod aktif olup senin dediğin gibi adamları izleyebiliyorsun mesela. Yani o kodları alıp da oyun içerisinde bir yere yazmıyorsun
adamların normal yaptığı izleme kodlama mı hilemi
bana burda yazı olarak anlatırmısın mesela kill kick kodu onu nasıl uygulatırımhileyi kodluyosun
#Frenzy Hacks adlı youtube kanalımda eskiden kalma VB.Net hile yapımı video var izleyebilirsin
Ses kartı bozukmuşSes kartım bozuk izleyemem malesef
#Frenzy Hacks adlı youtube kanalımda eskiden kalma VB.Net hile yapımı video var izleyebilirsin
aynen ses kartım bozuk yazıyla anlatsanız dicem neyse boşverinSes kartı bozukmuş
Videonun üstünde yazı ile geçmem için, videoyu baştan çekip edit yapıp yazıları ekleyip tekrar youtube yüklemem lazım bu durum ne yazık ki imkansızaynen ses kartım bozuk yazıyla anlatsanız dicem neyse boşverin
yazıyla anlatılacak iş değil. Sessiz izleyerek de yapabilirsinaynen ses kartım bozuk yazıyla anlatsanız dicem neyse boşverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?