21 May 2016 Yasaklandı #1 Joe J Seçkin Üye Katılım 12 May 2016 Mesajlar 314 Tepki puanı 5 10 HİZMET YILI [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]wolftü launcheri Tuttuğunuz takımın skini ile renklendiriniz[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Yazılı Anlatım[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]1-)wolftü kurulu olduğu dosyaya girin[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]2-)Img dosyasına girin[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]3-)İndirdiğiniz takımın img dosyası içindekileri WOLFTEAMDE'ki img klasörü içine kopyalayın[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]4-)Dosyaları taşı ve değiştir diyin[/FONT] BEŞİKTAŞ [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] [/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]FENER[/FONT][font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]BAHÇE[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] [/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]BeşikTaş[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] [/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Galatasaray [/FONT] Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Fenerbahçe : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap [/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Beşiktaş : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap [/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]wolftü launcheri Tuttuğunuz takımın skini ile renklendiriniz[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Yazılı Anlatım[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]1-)wolftü kurulu olduğu dosyaya girin[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]2-)Img dosyasına girin[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]3-)İndirdiğiniz takımın img dosyası içindekileri WOLFTEAMDE'ki img klasörü içine kopyalayın[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]4-)Dosyaları taşı ve değiştir diyin[/FONT] BEŞİKTAŞ [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] [/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]FENER[/FONT][font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]BAHÇE[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] [/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]BeşikTaş[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] [/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Galatasaray [/FONT] Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Fenerbahçe : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap [/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Beşiktaş : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap [/FONT]
21 May 2016 #2 knkyay Seçkin Üye Katılım 20 Ara 2015 Mesajlar 344 Çözümler 3 Tepki puanı 18 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Galatasaray`a Beşiktaş Yazmışın Yardım Edebildiysem Ne Mutlu Bana
23 May 2016 #3 FurkanBey F Üye Katılım 20 May 2016 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI knkyay' Alıntı: Galatasaray`a Beşiktaş Yazmışın Yardım Edebildiysem Ne Mutlu Bana Genişletmek için tıklayın ... Eyvallah
knkyay' Alıntı: Galatasaray`a Beşiktaş Yazmışın Yardım Edebildiysem Ne Mutlu Bana Genişletmek için tıklayın ... Eyvallah
24 May 2016 #4 zeynal2 Z Üye Katılım 28 Şub 2016 Mesajlar 31 Tepki puanı 0 Yaş 27 10 HİZMET YILI SAOL ABİ ELİNE SAĞLIK