24 Mar 2021 #1 Johannes67 J Scott Mccall Seçkin Üye Katılım 6 Ara 2020 Mesajlar 304 Çözümler 1 Tepki puanı 13 Ödüller 3 Yaş 25 5 HİZMET YILI Beyler wolftü'e Giriyorum Lobide Ekran Siyah Kalıyor Yanları bunun bir çözümü varmı acil ya oynayamıyorum
Beyler wolftü'e Giriyorum Lobide Ekran Siyah Kalıyor Yanları bunun bir çözümü varmı acil ya oynayamıyorum
Çözüm Y Y yusufcaneltik 24 Mar 2021 nvidia denetim masasını aç - masaüstü boyutunu ve konumunu ayarlayı aç - ölçeklendirmeyi tam ekran yap (genel olarak en boy oranı yazar)
nvidia denetim masasını aç - masaüstü boyutunu ve konumunu ayarlayı aç - ölçeklendirmeyi tam ekran yap (genel olarak en boy oranı yazar)
24 Mar 2021 #2 yusufcaneltik Y Üye Katılım 27 Ağu 2017 Mesajlar 2 Çözümler 1 Tepki puanı 0 Ödüller 7 Yaş 37 8 HİZMET YILI nvidia denetim masasını aç - masaüstü boyutunu ve konumunu ayarlayı aç - ölçeklendirmeyi tam ekran yap (genel olarak en boy oranı yazar) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
nvidia denetim masasını aç - masaüstü boyutunu ve konumunu ayarlayı aç - ölçeklendirmeyi tam ekran yap (genel olarak en boy oranı yazar)
24 Mar 2021 #3 By Legend crazy ☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆ Griffin Premium Katılım 12 Kas 2017 Mesajlar 13,726 Çözümler 240 Tepki puanı 5,133 Ödüller 23 8 HİZMET YILI ekran ayarlarını yani çözünürlük ayarlarını ekrana sığdır yap dostum nvdia menüsünden Oyla 0 Olumsuz oyla