3 Eki 2016 #1 Songma Uzman Üye Katılım 9 Şub 2016 Mesajlar 259 Tepki puanı 11 Ödüller 10 10 HİZMET YILI Adım 1) Xigncode klasörüne girin. Adım 2) x3.xem, xnina.xem, xcorona.xem, xcorona_x64.xem Bunlar dışındaki olan her şeyi siliniz. Adım 3) Başlat->Çalıştıra geliniz. Adım 4) %windir%\Temp yazıp enterleyin. Adım 5) Karşınıza çıkan bütün dosyaları siliniz. Adım 6) %windir%\Prefetch yazıp enterleyin. Adım 7) (ReadyBoot) Klasörü hariç, Karşınıza çıkan bütün dosyaları siliniz. Adım 8) Başlat->Çalıştıra geliniz. Adım 9) %appdata% yazıp enterleyin. Adım 10) Bir klasör geri geliniz. Adım 11) Local klasörüne giriniz. Adım 12) Temp klasörüne giriniz. Adım 13) Karşınıza çıkan bütün dosyaları siliniz. Adım 14) Başlat->Çalıştıra geliniz. Adım 15) regedit yazıp enterleyin. Adım 16) HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\xhunter1 anahtarını siliniz. Adım 17) Kullandığın hile bunu gerektirmiyorsa: C:\Joygame\WolfTeamTS\Img'ye dosya attıysanız silin. Adım 18) C:\Windows xhunter1.sys ve xspirit sil, silinmiyorsa pc'yi yeniden başlat. Adım 19) Bilgisayarınızı yeniden başlatınız.
Adım 1) Xigncode klasörüne girin. Adım 2) x3.xem, xnina.xem, xcorona.xem, xcorona_x64.xem Bunlar dışındaki olan her şeyi siliniz. Adım 3) Başlat->Çalıştıra geliniz. Adım 4) %windir%\Temp yazıp enterleyin. Adım 5) Karşınıza çıkan bütün dosyaları siliniz. Adım 6) %windir%\Prefetch yazıp enterleyin. Adım 7) (ReadyBoot) Klasörü hariç, Karşınıza çıkan bütün dosyaları siliniz. Adım 8) Başlat->Çalıştıra geliniz. Adım 9) %appdata% yazıp enterleyin. Adım 10) Bir klasör geri geliniz. Adım 11) Local klasörüne giriniz. Adım 12) Temp klasörüne giriniz. Adım 13) Karşınıza çıkan bütün dosyaları siliniz. Adım 14) Başlat->Çalıştıra geliniz. Adım 15) regedit yazıp enterleyin. Adım 16) HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\xhunter1 anahtarını siliniz. Adım 17) Kullandığın hile bunu gerektirmiyorsa: C:\Joygame\WolfTeamTS\Img'ye dosya attıysanız silin. Adım 18) C:\Windows xhunter1.sys ve xspirit sil, silinmiyorsa pc'yi yeniden başlat. Adım 19) Bilgisayarınızı yeniden başlatınız.
3 Eki 2016 #2 ByHakikiDost B Uzman Üye Katılım 25 Eyl 2016 Mesajlar 177 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI Adım 2) x3.xem, xnina.xem, xcorona.xem, xcorona_x64.xem Bunlar dışındaki olan her şeyi siliniz. wolftü gir xıgncode3 gelmiyor. Oyla 0 Olumsuz oyla
Adım 2) x3.xem, xnina.xem, xcorona.xem, xcorona_x64.xem Bunlar dışındaki olan her şeyi siliniz. wolftü gir xıgncode3 gelmiyor.
3 Eki 2016 Konuyu başlatan #3 Songma Uzman Üye Katılım 9 Şub 2016 Mesajlar 259 Tepki puanı 11 Ödüller 10 10 HİZMET YILI ByHakikiDost' Alıntı: Adım 2) x3.xem, xnina.xem, xcorona.xem, xcorona_x64.xem Bunlar dışındaki olan her şeyi siliniz. wolftü gir xıgncode3 gelmiyor. Genişletmek için tıklayın ... Ozaman 2 kere wolftü a girin ilk girdiginizde ixgncode hatası falan verirse tekrar giriniz düzelir aksi aktirde Olmazsa Ö.M Atarsanız Yardım EdeBilirim Oyla 0 Olumsuz oyla
ByHakikiDost' Alıntı: Adım 2) x3.xem, xnina.xem, xcorona.xem, xcorona_x64.xem Bunlar dışındaki olan her şeyi siliniz. wolftü gir xıgncode3 gelmiyor. Genişletmek için tıklayın ... Ozaman 2 kere wolftü a girin ilk girdiginizde ixgncode hatası falan verirse tekrar giriniz düzelir aksi aktirde Olmazsa Ö.M Atarsanız Yardım EdeBilirim
3 Eki 2016 #4 lDarkAngeL Unutulan Değil iz bırakan OL! Süper Üye Katılım 19 Mar 2016 Mesajlar 1,329 Tepki puanı 22 Ödüller 10 Yaş 94 10 HİZMET YILI Teşekkürler Deneyecğim 1 haftadır Ooo hatıyı alıyordum.. Oyla 0 Olumsuz oyla
3 Eki 2016 Konuyu başlatan #5 Songma Uzman Üye Katılım 9 Şub 2016 Mesajlar 259 Tepki puanı 11 Ödüller 10 10 HİZMET YILI Dediklerimi Yaptığınız Halde Durum Aynıysa Ö.M Atınız Yardım Ederim Oyla 0 Olumsuz oyla