30 Mar 2017 Yasaklandı #1 GameMafia G Ultra Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 821 Tepki puanı 46 9 HİZMET YILI Beyler Latinoya Yeni Mardin Haritası Çıkmış TeamSpeak3 Adresi Atarsam Gelip Video Çekmeme Yardımcı Olur musunuz ?Unutmayın Burası Bir Aile Elbet Bana Yardımcı Çıkacak Birini Bulurum Diye Düşündün !!!Ts3 Adresimiz : eu1.freets3.ovh:3570 1 Kişi Yeterli Olacaktır Ama Wolftü Latino Yüklü Olmak Zorunda !!!
Beyler Latinoya Yeni Mardin Haritası Çıkmış TeamSpeak3 Adresi Atarsam Gelip Video Çekmeme Yardımcı Olur musunuz ?Unutmayın Burası Bir Aile Elbet Bana Yardımcı Çıkacak Birini Bulurum Diye Düşündün !!!Ts3 Adresimiz : eu1.freets3.ovh:3570 1 Kişi Yeterli Olacaktır Ama Wolftü Latino Yüklü Olmak Zorunda !!!
30 Mar 2017 Yasaklandı #2 alperdemre A Üye Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 42 Tepki puanı 2 9 HİZMET YILI BENDE VAR AMA MİKROFON YOK LS SERVERDA VAR
30 Mar 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 GameMafia G Ultra Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 821 Tepki puanı 46 9 HİZMET YILI alperdemre' Alıntı: BENDE VAR AMA MİKROFON YOK LS SERVERDA VAR Genişletmek için tıklayın ... gel birsey olmaz beklıyorum
alperdemre' Alıntı: BENDE VAR AMA MİKROFON YOK LS SERVERDA VAR Genişletmek için tıklayın ... gel birsey olmaz beklıyorum